کد خبر: 1456240
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۰
ظریف‌منش اعلام کرد:

برگزاری ۱۱۰ هزار برنامه در دهه امامت و ولایت در «لبیک به رسول الله (ص)»

گروه جامعه: مدیر عامل بنیاد بین‌المللی غدیر از اجرای ۱۱۰ هزار برنامه طی دهه امامت و ولایت خبر داد و گفت: شعار محوری امسال در لبیک به خواست حضرت رسول(ص) که فرمودند واقعه غدیر را حاضران به غایبان و پدران به پسران برسانند، «لبیک یا رسول الله(ص)» انتخاب شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حسین ظریف‌منش، مدیر عامل بنیاد بین‌المللی غدیر امروز چهارشنبه 9 مهرماه، طی نشستی خبری به تشریح برنامه‌های دهه‌ امامت و ولایت پرداخت.
وی با اشاره به اینکه مهم‌ترین خطبه‌ای که حضرت محمد(ص) در طول عمر مبارک خود ایراد فرمود‌ه‌اند و از حاضران خواستند که به غائبان و از پدران خواستند که به فرزندان برسانند خطبه غدیر است، گفت: طی چند سال اخیر بنا به فرموده مقام معظم رهبری از عید قربان تا عید غدیر به عنوان دهه‌ امامت و ولایت اعلام شده  و بر همین اساس ما به دنبال این هستیم که فضای گفتمانی برای ترویج آموزه‌های علوی و فسلفی غدیر ایجاد کنیم.
ظریف‌منش عید غدیر را بزرگترین عید اسلامی عنوان و در خصوص دلیل برتری این عید گفت: فلسفه غدیر نیاز دیروز، امروز و فردای جامعه‌ بشری است و روزی است که استمرار رسالت به امر خدا و به دست پیامبر(ص) ابلاغ شد.
وی غدیر را مهمترین مسئله هر جامعه و هر ملتی عنوان و اظهار کرد: غدیر الگوی اسلامی برای مدیریت جامعه است.
ظریف‌منش در ادامه با تاکید بر اینکه اثبات کارآمدی فلسفه غدیر برای تشکیل و اداره حکومت و نیز دخیل کردن مردم در سیاست هدف بنیاد بین‌المللی غدیر است، گفت: در طول انقلاب اسلامی کارآمدی غدیر به اثبات رسیده است.
مدیر عامل بنیاد بین‌المللی غدیر در ادامه سخنان خود به تشریح برنامه‌های دهه امامت و ولایت پرداخت و گفت: این برنامه‌ها در دو دسته برنامه‌های گرامیداشت و فرهنگ ساز برگزار خواهد شد. که 22 وزارتخانه، سازمان بسیج، ارتش، سپاه، شهرداری‌ها، وزارت کشور و عموم مردم در طول این دهه 110 هزار برنامه در حوزه‌های مختلف برگزار می‌کنند.
وی با تاکید بر اهمیت و جایگاه نهج‌البلاغه، خطبه غدیر و زیارت جامعه کبیره، اعلام کرد: جشن‌ها، اجتماعات، همایش‌های علمی، تبینی، هنری و مسابقات متعدد از خطبه غدیر و آموزه‌های امیرالمومنین(ع) و نیز جامعه کبیره در سراسر کشور برگزار خواهد شد.
ظریف منش افزود: همچنین هزاران کلاس آموزشی پاسخ به شبهات صدها برنامه ورزشی، تجلیل از سادات، امامه گذاری در حوزه‌های علمیه و شب‌های شعر برگزار خواهد شد.
اجرای طرح «تبیین حقیقت» با محوریت تفسیر خطبه غدیر و تفسیر زیارت جامعه کبیر
مدیر عامل بنیاد بین‌المللی غدیر از اجرای طرح «تبیین حقیقت» در اکثر استان‌ها توسط علما و ائمه جمعه با محوریت تفسیر خطبه غدیر و تفسیر زیارت جامعه کبیر خبر داد و گفت: براساس روایات مؤکد برگزاری سفره‌های اطعام در روز غدیر توصیه شده که بر همین اساس 14 هزار نفر در روز عید غدیر اطعام عمومی خواهند شد.
وی از مردم برای عمل به این توصیه ائمه(ع) دعوت کرد و گفت: 20 نشریه در کشور ویژه نامه دهه‌ امامت و ولایت را منتشر می‌کنند و در بسیاری از استان‌های کشور مراسم صیغه عقد اخوت به صورت گروهی در مصلاها و مساجد قرائت خواهد شد.
سومین جشنواره ملّی تقدیر از آثار برتر دانشجویی برگزار می‌شود
ظریف‌منش از بازسازی واقعه غدیر در 122 شهر کشور به صورت نمایشی خبر داد و گفت: سومین جشنواره ملّی تقدیر از آثار برتر دانشجویی با همکاری وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی 27 مهر ماه برگزار می‌شود که تاکنون 70 پایان نامه و 120 مقاله در حوزه غدیر به این جشنواره ارسال شده است.
وی در ادامه اسامی روزهای دهه‌ای امامت و ولایت را اعلام کرد و گفت: روز یکشنبه 13 مهرماه مصادف با عید قربان روز «توحید، ولایت و اطاعت»؛ روز دوشنبه روز «ولایت و وحدت امت اسلام»، روز سه شنبه روز «ولایت، بصیرت و دشمن شناسی»؛ چهارشنبه 16 مهرماه که مصادف با روز جهانی کودک روز «ولایت، معرفت و محبت»؛ روز پنجشنبه روز «ولایت، ایثار و شهادت»؛ روز جمعه 18 مهر ماه که مصادف با روز ولادت امام هادی(ع) نیز هست روز «ولایت، عدالت و انتظار» نام‌گذاری شده است که در این روز بخش‌هایی از زیارت جامعه کبیره قبل از خطبه‌های نماز جمعه قرائت و تفسیر می‌شود.
ظریف‌منش ادامه داد: روز شنبه 19 مهر ماه هفتمین روز از دهه امامت و لایت به عنوان روز «ولایت و مردم‌سالاری دینی»، روز یک‌شنبه 20 مهر ماه به عنوان روز «ولایت و دفاع از مظلومان»، روز دوشنبه مصادف با روز عید غدیر به عنوان روز «امامت و ولایت» و آخرین روز این دهه نیز به عنوان روز «ولایت و فرهنگ علوی» نام‌گذاری شده است.
وی به تعدادی از برنامه‌های شاخصی که طی این دهه در شهرهای مختلف کشور اجرا می‌شود نیز اشاره کرد و گفت: جشن‌های دهه امامت و ولایت در 220 مسجد محوری و هزار و 200 مسجد عادی و 220 بوستان اصلی شهر تهران برپا بوده و چهار جشن بزرگ نیز در چهار پایانه مسافری تهران برگزار می‌شود.
مدیرعامل بنیاد بین‌المللی غدیر همچنین از برپایی 22 نمایشگاه عکس و خوشنویسی، آذین بندی 20 میدان بزرگ برپایی دو هزار ایستگاه تندرستی، برپایی سومین کنگره شعر غدیر در شیراز، برگزاری جشنواره مطبوعات با موضوع غدیر، برگزاری چهارمین همایش منطقه‌ای ولایت محور وحدت امت اسلامی  و ... نیز خبر داد.
دومین کنفرانس بین‌المللی غدیر در مرکز اسلامی امام علی(ع) آلمان برگزار می‌شود
وی از برگزاری مراسم‌های ویژه دهه امامت و ولایت در 60 نمایندگی سازمان تبلیغات اسلامی، فعالیت 350 فعال فرهنگی در 89 کشور با همکاری مجمع جهانی اهل بیت(ع) و ابلاغ برگزاری برنامه ‌های این دهه به نمایندگی‌های ایران در سایر کشورها از سوی وزارت امور خارجه نیز اشاره کرد و گفت: دومین کنفرانس بین‌المللی غدیر نیز در مرکز اسلامی امام علی(ع) در آلمان برگزار می‌شود.
«لبیک یا رسول الله(ص)» شعار دهه امامت و ولایت
مدیرعامل بنیاد بین‌المللی غدیر شعار محوری امسال دهه امامت و ولایت را در لبیک به خواست حضرت رسول(ص) که فرمودند واقعه غدیر را حاضران به غایبان و پدران به پسران برسانند، «لبیک یا رسول الله(ص)» انتخاب کرده‌ایم که این شعار هم بیان اعتقاد ماست، هم بیان حقانیت غدیر و هم پاسخ به وهابیت است که می‌خواهد قرائت نادرستی از غدیر ارائه کند.
در پایان این نشست خبری پیشنهاد خبرگزاری ایکنا مبنی بر استفاده از ظرفیت عظیم حج به ویژه با توجه به حضور تعداد زیادی از زائران ایرانی طی این دهه در مکه و مدینه از سوی مسئولان بنیاد بین‌المللی غدیر مورد استقبال قرار گرفت.

captcha