کد خبر: 1456916
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۱

نشر علوم اسلامی، متأسی از حضور پررنگ بانوان حوزوی در جامعه است

گروه اجتماعی: مدیرکل حوزه‌های علمیه آذربایجان غربی گفت: ورود خواهران به حوزه‌های علمیه ظرفیت بسیار خوبی را در راستای نشر علوم اسلامی و مقابله با تهاجم فرهنگی ایجاد کرده است.

حجت‌الاسلام محمدجواد قهرمانی، مدیر حوزه‌های علمیه آذربایجان غربی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: تشکیل حوزه‌های علمیه خواهران تبعیض حاکم بر ورود خواهران به حوزه‌های علمیه را از میان برداشت و خواهرانی که از کسب علوم اسلامی و دینی محروم می‌ماندند، توانستند وارد حوزه‌های علمیه شوند و مورد تعلیم و آموزش علوم دینی قرار گیرد.

وی افزود: ورود خواهران به حوزه‌های علمیه ظرفیت بسیار خوبی را در راستای نشر علوم اسلامی و مقابله با تهاجم فرهنگی به‌دلیل اینکه بیشترین هدف دشمن از تهاجم فرهنگی در دست گرفتن نهاد خانواده و از هم پاشیدن خانواده‌ها و از بین بردن عفاف و حجاب زنان کشورمان است، ایجاد کرده است.

حجت‌الاسلام قهرمانی ادامه داد: در رابطه با خواهران ما مسئولیت خطیری به‌عهده داریم، زیرا بخش مهمی از جامعه ما را بانوان تشکیل می‌دهند و به فرموده امام خمینی(ره) مرد از دامن زن به معراج می‌رود ولی نه هر زنی اگر زنان تربیت اسلامی نشوند قادر نیستند فرزندان، همان میوه‌های باغ زندگی را به‌درستی تربیت کنند و آینده کشور را به درستی رقم زنند.

آینده مردان کشور را زنان و  دختران این جامعه تشکیل می‌دهد

وی با اشاره به اهمیت حفظ عفاف و حجاب زنان در جامعه، اظهار کرد: آینده مردان کشور را زنان و  دختران این جامعه تشکیل می‌دهد، در دست این زنان فرزندان ما متولد و تربیت می‌شوند، پس زن خود باید آگاه و صالحه باشند تا بتوانند انسان‌های صالح را تربیت کنند.

حجت‌الاسلام قهرمانی گفت: اگر زنان جامعه ما پاکدامن و عفیف بمانند آینده کشور با دین و دین‌داری رقم می‌خورد و اگر خلاف این شود و ما چشم و گوش‌مان را ببندیم و خواهران و دختران و زنان جوان ما از دست بروند و به بی‌‌‌فتی  و بی‌آبرویی مبتلا شوند با مشکل بزرگی مواجه خواهیم شد و نسل آینده کشورمان به خطر خواهد افتاد.

وی ادامه داد: حوزه‌های علمیه و همه روحانیت و کسانی‌که دل به اسلام می‌سوزانند و دغدغه رشد و بالندگی اسلام را دارند باید وارد این عرصه شوند و فکری به حال جامعه کنند.

مدارس حوزه‌های علمیه خواهران باید حساسیت بیشتری داشته باشند

وی افزود: مدارس حوزه‌های علمیه خواهران باید حساسیت بیشتری داشته باشند و مجاهدانه وارد عرصه تبلیغ و مقابله با تهاجم فرهنگی و اشاعه فساد در جامعه شوند و با فرستادن مبلغان به مدارس و مساجد محله‌ها و همه نهادهای که متولی نهاد خانواده است در این مسیر کوشا باشند.

حجت‌الاسلام قهرمانی با اشاره به آفت‌ها و آسیب‌هایی که تهاجم فرهنگی در پی دارد، بیان کرد: باید زنان و دختران کشور را با معارف دینی آشنا کرد و با آسیب‌ها و آفت‌هایی که فرهنگ غربی خصوصاً از طریق ماهواره‌ها وارد کشور می‌کنند و نهاد خانواده را مورد هدف قرار می‌دهد، آشنا کرد.

مدیر‌کل حوزه‌های علمیه آذربایجان‌غربی‌ در پایان اظهار کرد: دشمنان سعی دارند با طراحی برنامه‌های جامع روانشناسی و منحرف‌کننده بنیان خانواده‌ها را متزلزل سازند و زنان و دختران ما را به ابتذال بکشند، ما باید در این رابطه با ظرافت خاص و علم و درایت وارد میدان عمل شویم و در مقابل برنامه‌های دشمنان مقاومت و مقابله کنیم.

captcha