کد خبر: 1457462
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۱
با تجلیل از نخبگان و فعالان قرآنی؛

همایش طرح «تربیت حافظان قرآن» در مأمونیه برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: همایش طرح «تربیت حافظان قرآن» به‌مناسبت دهه ولایت و امامت در حسینیه حضرت زینب(س) مأمونیه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام حمید کرمی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه زرندیه امروز، 14 مهرماه در همایش طرح تربیت حافظان قرآن که به‌مناسبت دهه ولایت و امامت در حسینیه حضرت زینب(س) مأمونیه برگزار شد، با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه، گفت: قرآن کتاب هدایت بشریت است و راهکار حل بسیاری از مشکلات و معضلات فرهنگی حاکم بر جامعه کنونی در آموزه‌های آن نهفته است؛ لذا همگان در راستای ترویج و نهادینه کردن فرهنگ قرآنی، مفاهیم و آموزه‌های دین مبین اسلام مسئول هستند.

وی بیان کرد: مفاهیم قرآن و آموزه‌های کلام وحی باید آنگونه که مورد تأکید مقام معظم رهبری است در زندگی و رفتار مردم به ویژه نسل جوان نهادینه شود تا بتوانیم بیش از گذشته شاهد جامعه‌ای سالم و بدور از آسیب‌های اجتماعی باشیم.

حجت‌الاسلام کرمی، نقش جامعه قرآنی را در گسترش فرهنگ قرآنی بسیار خطیر دانست و اظهار کرد: با توجه به گسترش هجمه‌های فرهنگی دشمنان بر علیه نسل جوان، ترویج فرهنگ قرآنی و تبیین مفاهیم آن به عنوان یک اصل و ضرورت مطرح است و جامعه قرآنی و فعالان این عرصه در راستای این مهم نقش مهمی بر عهده دارند و باید در این راستا کوشا باشند.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه زرندیه، تصریح کرد: ترویج و گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه نیازمند تلاش همگانی و مدیریت جهادی است.

وی با اشاره به برگزاری طرح تربیت حافظان قرآنی در شهرستان زرندیه، بیان کرد: فاز سوم این طرح با شرکت 400 نفر در حال برگزاری است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه زرندیه در پایان، افزود: کلاس‌های طرح تربیت حافظان قرآن در شهرستان‌های پرندک، زاویه، مأمونیه و زرندیه برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود، در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان شهرستانی برگزار شد از 36 نفر از برترین‌های قرآنی شهرستان در رشته‌های ترتیل، حفظ، اذان، ابتهال و ... به‌مناسبت هفته فرهنگی تجلیل شد.

captcha