کد خبر: 1457946
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۵

آغاز نام‌نویسی آزمون سراسری معارف مهدویت در لرستان

گروه اندیشه: مسئول بنیاد مهدویت لرستان از آغاز نام‌نویسی آزمون سراسری معارف مهدویت از امروز، ۱۵ مهر در این استان خبر داد.

حجت‌الاسلام سیدمحسن موسوی، مسئول بنیاد مهدویت استان لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، گفت: آزمون سراسری معارف مهدویت 12 دی‌ماه امسال برگزار می‌شود.
وی اضافه کرد: این آزمون سراسری معارف مهدویت ویژه دانش‌آموزان، دانشجویان، طلاب مدارس علمیه، فعالان فرهنگی، معلمان و اقشار مختلف مردم توسط بنیاد مهدویت برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام موسوی با اشاره به این‌که ثبت نام شرکت در این آزمون مهدویت به شکل اینترنتی و از طریق سایت مهدویت است، اضافه کرد: ثبت‌نام از روز سه‌شنبه، 15 مهر آغاز شده و تا 15 آذرماه امسال ادامه خواهد داشت.
مسئول بنیاد مهدویت استان لرستان یادآور شد: اطلاعات مربوط به نحوه ثبت‌نام و منابع آزمون بر روی سایت مهدویت قابل دسترسی است و افرادی‌که امکان دسترسی به سایت را ندارند می‌توانند با مراجعه به بنیاد مهدویت استان برای نام‌نویسی و دریافت دفترچه مربوط به این آزمون اقدام کنند.

captcha