کد خبر: 1458072
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۳

انتشار کتاب «شوق مهدی» همزمان با دهه ولایت

کانون خبرنگاران نبأ/ سیده سلیله عمادی: کتاب «شوق مهدی» تضمینی از غزلیات لسان الغیب حافظ شیرازی است که توسط ملامحسن فیض کاشانی در مدح حضرت مهدی موعود(اوراحنا فداه) سروده شده است.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، به نقل از روابط عمومی مسجد مقدس جمکران، انتشارات این مکان مقدس همزمان با فرارسیدن دهه امامت و و ولایت کتاب شریف «شوق مهدی» را منتشر کرد.

این کتاب جدیدترین اثر انتشارات مسجد مقدس جمکران است که با همکاری مدیریت فرهنگی و هنری بنیاد شهید چاپ شده است.

کتاب «شوق مهدی» تضمینی از غزلیات لسان الغیب حافظ شیرازی است که توسط عارف فرزانه ملامحسن فیض کاشانی در مدح حضرت مهدی موعود(اوراحنا فداه) سروده شده است. این کتاب در طبع نفیس و با مقدمه‌ای زیبا از سوی واحد تدوین انتشارات جمکران با خط استاد ناصر نوروزی‌منش و در قطع وزیری با کاغذ گلاسه تذهیب شده و به صورت ویژه دراختیار علاقه‌مندان به آثار شعری پیرامون حضرت بقیه الله(ارواحنا فداه) عرضه می‌شود.

یادآور می‌شود، نمازگزاران مسجد مقدس جمکران می‌توانند این اثر نفیس را با تخفیف ویژه از فروشگاه‌های مستقر در صحن مسجد تهیه کنند و یا به صورت خرید تلفنی با شماره 02537253340 تماس بگیرند.

captcha