کد خبر: 1459280
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۸
متولیان:

طرح حمایت از آمران به معروف بهانه‌‌ها را از دست بهانه‌جویان گرفت

گروه جامعه: معاون تشکل‌های مردمی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در خصوص تأثیر تصویب طرح حمایت از آمران به معروف گفت: تصویب این طرح بهانه‌ها را از دست افرادی که نسبت به موجودیت ستاد و وظیفه‌ای که داشت احساس خوشایندی نداشتند، گرفت.

مصطفی متولیان، معاون تشکل‌های مردمی ستاد احیای امر به معروف و نهی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در پاسخ به این سؤال که تصویب طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر در مجلس شوراس اسلامی چه تأثیری در عملکرد ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خواهد‌ داشت؟ گفت: هر چند این موضوع با تأخیر بسیار زیادی از سوی مجلس شورای اسلامی مورد تصویب قرار گرفت اما باز هم باعث خوشحالی است.
وی ادامه داد: اعضای ستاد احیای امر به معروف از آنجایی که نقش ستادی داشته‌اند این مصوبه تغییری در عملکرد آنها ایجاد نمی‌کند اما دلسوزان جامعه که از روی احساس وظیفه امر به معروف و نهی از منکر می‌کردند، با استحکام و قوت بیشتری می‌توانند این فریضه بزرگ را به انجام برسانند.
با تصویب قوانین قوی‌‌تر مردم را به احساس مسئولیت بیشتر نسبت به هم سوق دهیم
متولیان اظهار امیدواری کرد که با تصویب قوانین قوی‌تر و کامل‌تر بتوانیم جامعه را به این سو سوق دهیم که مردم بیشتر نسبت به هم احساس مسئولیت و تکلیف کنند.
وی در تشریح این مسئله که یکی از نمایندگان مجلس موافق تصویب «طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر» عنوان کرده بود که تصویب این طرح موجب تقویت ستاد احیای امر به معروف خواهد شد، گفت: افرادی که نسبت به موجودیت ستاد و وظیفه‌ای که داشت احساس خوشایندی نداشتند به بهانه‌های مختلف و به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم مقابله می‌کردند که تصویب این قانون ستاد را از جایگاه و استحکام بیشتری برخورد کرده و بهانه‌ها را نیز از دست نهادهای بهانه‌جو گرفته شده است. قطعاً این مسئله در استحکام ستاد تأثیر دارد.

لزوم تصویب قوانین قوی‌تر برای هماهنگی نهادها
متولیان در پاسخ به این سؤال که اکنون مسئله قانونی امر به معروف مصوب شده است، چه کارهای فرهنگی باید مورد توجه قرار گیرد که مسئله امر به معروف در ذهن و باور مردم جای گیرد؟ گفت: باید تمام نهادهای دست‌اندرکار به ویژه مجموعه دولت با هم هماهنگ در این رابطه عمل کنند؛ اگر این اتفاق نظر و هماهنگی در نهادهای مختلف به وجود آمده و دست به دست هم بدهند قطعاً می‌توانند در فرهنگ‌سازی احیای امر به معروف بسیار مؤثر باشند و هر چه قوانین مجلس در این رابطه قوی‌تر باشد این اثر را خواهد داشت که نهادها به طور هماهنگ و یکدل وارد شده و جامعه را از عطر پدیده امر به معروف و نهی از منکر سرشار کنند.
وی در پاسخ به این سؤال که اکنون چند تشکل با ستاد همکاری می‌کنند؟ گفت: آمار مشخصی نداریم چون کش و قوس‌هایی است که موجب می‌شود که آمار قطعی در این خصوص نداشته باشیم اما مجموعه اصناف، هیئت‌ها، مساجد، سمن‌ها و NGO های مردمی با ستاد همکاری دارند.

captcha