کد خبر: 1459320
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۵

شعبه دوم مؤسسه قرآنی تسنیم‌ نور خوزستان راه‌اندازی شد

گروه موسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه قرآنی تسنیم‌ نور استان خوزستان، شعبه دوم خود را در مسجد جامع شهرستان بستان دایر کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مؤسسه قرآنی تسنیم‌ نور استان خوزستان به منظور توسعه گستره فعالیت‌های قرآنی در شهرستان سوسنگرد، شعبه‌ای از مؤسسه را راه‌اندازی کرده و تلاش دارد با برگزاری دوره‌های عمومی و تخصصی همه اقشار این استان را با دانش قرآنی آشنا کند.

این مؤسسه به دنبال گسترش فعالیت‌های قرآنی خود است تا بتواند با اجرا کردن عدالت آموزشی دسترسی به آموزش‌های قرآن را برای همه افراد این استان آسان کند.

گفتنی است مؤسسه قرآنی تسنیم‌ نور سوسنگرد از سال 1391 فعالیت رسمی خود را آغاز و تاکنون بالغ بر یک هزار و 300 قرآن‌آموز را مورد آموزش قرار داده است.

شرکت برای عموم مردم در دوره‌ها آزاد است

بنابر این گزارش، شعبه دوم این مؤسسه، آموزش‌های عمومی قرآن را در رشته‌های قرائت، روخوانی، روان‌خوانی و جلسات و محافل انس با قرآن دایر کرده و شرکت برای عموم مردم در این دوره‌ها آزاد است.

لازم بذکر است شعبه دوم این مؤسسه در مسجد جامع شهرستان بستان دایر و همه کلاس‌های آموزشی به صورت رایگان نیز در محل مسجد برگزار می‌شود.

captcha