کد خبر: 1459386
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۷

رقابت ۱۹۰ قرآن‌آموز زیر ۱۲ سال خراسان شمالی

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ۱۹۰ قرآن‌آموز زیر ۱۲ سال خراسان شمالی در ۵ بخش حفظ جزء یک، حفظ سه جزء، حفظ پنج جزء، حفظ ۱۰ جزء و حفظ جزء ۳۰ قرآن کریم با هم رقابت کردند.

لیلا شکرایی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی خراسان شمالی، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این مطلب اظهار کرد: 190 قرآن‌آموز زیر 12 سال در  آزمون شفاهی حافظان قرآن کریم در این استان هفته گذشته با هم به رقابت پرداختند که نتایج آن بعد از عید غدیر اعلام خواهد شد.

وی افزود: این تعداد حافظ نونهال قرآنی در 5 بخش حفظ جزء یک، حفظ سه جزء، حفظ پنج جزء، حفظ 10 جزء و حفظ جزء 30 قرآن کریم در مؤسسات قرآنی این استان با هم به رقابت پرداختند.

شکرایی اشاره کرد: این آزمون در شهرستان‌های بجنورد، شیروان، فاروج، اسفراین، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم و در هفت مؤسسه منتخب برگزار شده است.

مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی خراسان شمالی ابراز کرد: در این دوره از مسابقات تجوید، صوت و لحن و صحت حفظ از سوی داوران مورد ارزیابی قرار گرفتند.

وی بیان کرد: مؤسسات قرآنی نور ولایت، حضرت‌رسول(ص)، شمیم ولایت، محمدرسول‌الله(ص)، ابن‌الرضا(ع)، ولیعصر(عج) و اسراء به عنوان مجری برگزاری این آزمون معرفی شده‌اند.

captcha