حجتالاسلام سید ابوالحسن فاطمی، امام جمعه موقت شهرکرد در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، مشکلات امروز جامعه اسلامی را نتیجه عمل نکردن و فاصله گرفتن از غدیر دانست.
وی افزود: برخی تصور میکردند که به فراموشی سپردن و عمل نکردن به دستور پیامبر اکرم(ص) در خصوص واقعه غدیر، هیچگونه مشکل و خللی در زندگی فردی و اجتماعی مسلمین پدید نمیآورد، اما گذشت زمان خلاف تصورات مردم کوتهبین و دنیاطلب آن دوران را اثبات کرد.
حجتالاسلام فاطمی به فراموشی سپردن غدیر را مساوی با انکار و تحریف محتوای غدیر، کورکردن چشمه امامت و چشم امت و خاموش کردن آخرین فریاد رسالت امام زمان (عج) دانست و گفت: به فراموشی سپردن غدیر حیله و مکر دشمنان از ابتدا تاکنون بوده و این نقشه شوم دشمن تا ظهور منجی عالم بشریت نیز ادامه خواهد داشت.
جامعه اسلامی در مهجوریت واقعه غدیر سهیم است
وی با بیان اینکه جامعه اسلامی خواسته و یا ناخواسته به تحقق وعدههای شوم دشمنان در خصوص واقعه غدیر کمک میکند، مهجوریت و مظلومیت غدیر و صاحب آن در جامعه کنونی را یادآور شد و اظهارکرد: متاسفانه جامعه اسلامی با اصل و هدف اصلی ایجاد این واقعه آشنا نیستند و غدیر خم و حضرت علی(ع) در مظلومیت و مهجوریت کامل به سر میبرند.
به گفته استاد حوزه علمیه شهرکرد اگر مردم ما همان گونه که برای عاشورا و شهادت ابا عبدالله حسین(ع) اهمیت و جایگاه والا قائل بودند، برای واقعه غدیر نیز ارزش و جایگاه قائل بودند به طور قطع معاندان به هیچ وجه نمیتوانستند شبهه و شکی در آن وارد کنند اما متاسفانه غفلت و بیتوجهی در خصوص واقعه غدیر در جامعه مشهود است.
امام جمعه موقت شهرکرد با اشاره به تلاش بیوقفه دشمنان برای ضربه زدن به اساس و ریشه شکلگیری واقعه غدیر، شبههافکنی و انحراف در افکار و اذهان را از جمله حربههای دشمن برای کمرنگ کردن و بیارزش جلوهدادن این واقعه الهی عنوان کرد.
وی با بیان اینکه طبق فرموده مقام معظم رهبری که امروز ما، مسئولانمان و همه مردممان در قبال مسئله غدیر مسئول هستیم، پاسداری از غدیر را رسالت امروز همه مسلمانان و به ویژه شیعیان دانست.
پاسداری از واقعه غدیر، باری که بر زمین مانده است
به گفته رئیس حوزه علمیه امامیه شهرکرد اگر چه تلاشها و اقدامات فراوانی در صحنههای مختلف فرهنگی، پژوهشی، سیاسی و اجتماعی برای پاسداری از غدیر صورت گرفته اما متاسفانه کارها و بارهای بر زمین مانده در این عرصه به مراتب بیشتر است.
وی مطالعه دقیق متون آموزشی ولایت و غدیر شناسی، تبیین و آشنا کردن کودکان و نوجوانان از سنین کودکی و به ویژه در مهدکودکها و مدارس با معارف، فرهنگ و پیام غدیر، عیدی دادن به فرزندان در روز غدیر، بیعت با ولی فقیه زمان، معرفی کرامات علوی در جامعه و کمک و اجابت خواستههای خانوادگان نیازمندان در این ایام را تنها گوشهای برای پاسداشت غدیر عنوان کرد.
حجتالاسلام فاطمی با تاکید بر درست زنده نگه داشتن عید سعید غدیر خم در جامعه، به سخنی از امام خمینی (ره)در این زمینه اشاره کرد و گفت: امام خمینی(ره) میفرمایند: زنده نگه داشتن این عید، نه برای این است که چراغانی بشود و مداحی و قصیدهای خوانده شود که البته اینها خوب است اما مهمتر از آن این است که غدیر به ما یاد بدهد چطور بیعت کنیم، به ما یاد بدهد که غدیر منحصر به زمان خاصی نیست، غدیر باید به عنوان یک الگو برای تمام ملتها باشد.
وی با بیان اینکه جشنهای عید غدیر، گوشهای از ماهیت فکری تشیع را به جهانیان معرفی میکند، بر لزوم برگزاری برنامههای جشن متناسب با مقام و منزلت صاحب غدیر، پرهیز از هرگونه امور منافی با شرع و استفاده از روایات و احادیث معتبر تاکید کرد.