کد خبر: 1459448
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۳

کتابت نهج‌البلاغه توسط ۱۱۰ خوشنویس همزمان با عید غدیرخم

گروه هنر: ۱۱۰ خوشنویس با شرکت در همایش غدیر و کتابت نهج‌البلاغه که فردا در حسینیه فاطمة‌الزهرا(س) برگزار می‌شود، نهج‌البلاغه را خوشنویسی می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، 110 هنرمند خوشنویس فردا دوشنبه 21 مهر و همزمان با سالروز عیدسعید غدیرخم با حضور در حسینیه حضرت فاطمة‌الزهرا(س)، نهج‌البلاغه حضرت علی(ع) را در قالب همایش غدیر و کتابت نهج‌البلاغه، خوشنویسی خواهند کرد.
در این برنامه که با مشارکت انجمن خوشنویسان ایران برگزار می‌شود، 22 هنرمند طراز اول خوشنویسی کشور به همراه جمعی از خوشنویسان جوان و در مجموع 110 خوشنویس از ساعت 9 صبح به کتابت نهج‌البلاغه خواهند پرداخت.
در این همایش سردار کاظمینی، فرمانده سپاه محمد رسول‌الله تهران بزرگ، حجت‌الاسلام والمسلمین دین‌پرور، رئیس بنیاد نهج‌البلاغه نیز حضور خواهند داشت. علاوه بر اجرای خطبه‌‌خوانی غدیر توسط سعید طوسی، قاری بین‌المللی، اجرای تواشیح و کتابت همزمان خطبه غدیر و حکمت‌های نهج‌البلاغه نیز برگزار می‌‌شود.

captcha