کد خبر: 1459598
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۴
باقریان خبر داد:

برپایی دوره صحیح‌خوانی نماز با حضور 300 نفر در مؤسسه طه

گروه موسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیر مؤسسه قرآنی طه شهرستان بهمئی کهگیلویه و بویراحمد گفت: دوره صحیح‌خوانی نماز با حضور ۳۰۰ نفر طی شش‌ماهه اول امسال در این مؤسسه برگزار شد.

مجید باقریان، مدیرمؤسسه قرآنی طه(شهید باقر جاکیان) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: در شش‌ماهه اول امسال چهار محفل انس با قرآن با حضور قاریان استانی و کشوری چون محسن مقدمی، مجتبی ضرغامی و بهنام ادیبی برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه قرآن‌آموزان این مؤسسه را تمام بانوان و آقایان دختر و پسر شامل می‌شوند، ادامه داد: همچنین دوره صحیح‌خوانی نماز با حضور 300 نفر و دوره روخوانی قرآن در حدود پنج مسجد و با حضور 400 فراگیر قرآن برگزار شد.

باقریان با اشاره به ثبت نام ترم پاییزه و آغاز کلاس‌ها در صورت تکمیل ظرفیت، تصریح کرد: هم اکنون دوره‌های روخوانی، روان‌خوانی و تجوید در پنج مسجد سطح روستاهای اطراف مرکز شهر بهمئی و با حضور بیش از 300 نفر برپا می‌شود.

مدیر مؤسسه قرآنی طه همچنین از ثبت نام علاقه‌مندان در طرح نورالهدی در این مؤسسه خبر داد و یادآور شد: این مؤسسه دارای شعبه مرکزی در شهرستان بهمئی کهگیلویه و بویراحمد، لیکک، خیابان آزادی واقع شده است و همچنین شعبه‌های دیگر این مؤسسه در روستاهای اطراف بهمئی و یاسوج واقع شده است.

captcha