محمد زرنگار، عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما در گفتوگو با کانون خبرنگران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا با اعلام این خبر گفت: این جلسات حدود 10 سال است که هر سهشنبه در مسجدالنبی(ص) واقع در: بلوار دانشجو، بعد از دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود و از هر رده سنی در این جلسات شرکت میکنند. در این جلسات تمرکز اصلی آموزش قرائت قرآن در سطح روخوانی و تجوید است و آموزش صوت و لحن نیز به مخاطبان جلسه بستگی دارد.
وی افزود: به غیر از آموزش روخوانی، تجوید و هر جلسه به تفسیر آیات معروف و مشهور میپردازیم؛ همچنین به فراخور ایام مناسبتی از قاریان برجسته بینالمللی و گروههای تواشیح برای شرکت در جلسات دعوت میکنیم.
نویسنده کتاب «اهمیت قرائت عاصم» با اشاره به ضرورت تقویت بُعد تدبر در قرآن در جلسات سنتی گفت: در ابتدای جلسه حدیث معروفی از یکی از حضرات معصومین(ع) در مورد اهمیت قرآن برای شرکتکنندگان میخوانم و سپس درس کوتاهی که احساس میکنم جلسه به آن نیازمند است، ارائه میدهم. بعد از آن، طبق برنامه جلسات سنتی قرآن، جلسه را ادامه میدهیم.
زرنگار در پایان افزود: سعی ما بر این است که جلسات تکبُعدی نباشد؛ زیرا اعتقاد دارم آسیبهایی که در جامعه قرآنی ما کم و بیش وجود دارد به دلیل تکبعدی بودن جلسات قرآن است. یعنی کسی که قرآن را فرا میگیرد در کنارش باید اخلاق و فهم قرآنی نیز داشته باشد.
یادآور میشود، محمد زرنگار، دانشآموخته دکترای علوم قرآن و حدیث از دانشگاه اصولالدین قم و عضو هیئت علمی دانشگاه صدا وسیما است. وی آموزش قرآن را ابتدا از پدر آموخت و سپس نزد اساتید مختلفی مانند استاد مولایی، خدامحسینی، علی اکبر حنیفی و سیدمهدی سیف تلمذ کرد. همچنین وی دو کتاب به عناوین «اهمیت قرائت عاصم» و «مبانی ارتباطات اجتماعی در قرآن کریم» در کارنامه خود دارد.