کد خبر: 1460109
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۲
فردا؛

بیش از ۵۰۰ پیرغلام حسینی در اهواز گرد هم می‌آیند

گروه جامعه: همایش ملی پیرغلامان حسینی طی روزهای ۲۳ و ۲۴ مهرماه، با حضور بیش از ۵۰۰ نفر از ذاکران سیدالشهدا(ع) در اهواز برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم افتتاحیه همایش پیرغلامان حسینی، فردا، 23 مهرماه، آغاز و با برگزاری نشست‌های علمی تا پایان روز ادامه می‌یابد.

روز دوم این همایش نیز 24 مهرماه، با برپایی نشست‌های علمی آغاز می‌شود و عصر همان روز با برپایی مراسم اختتامیه از 20 نفر از پیرغلامان حسینی تجلیل به عمل می‌آید.

طی این همایش که در آستانه ماه محرم برگزار می‌شود، بیش از 500 نفر از پیرغلامان حسینی طی دو روز در اهواز گرد هم می‌آیند.

عزت‌الله ضرغامی، رئیس سازمان صدا و سیما و محمدحسین صوفی، معاون صدای سازمان صدا و سیما از سخنرانان این همایش و علی آهی، رئیس هیئت مدیره خانه مداحان، مصطفی خورسندی، رئیس کانون مداحان کشور، محسن طاهری، مدیرعامل خانه مداحان و ... از جمله میهمانان این مراسم هستند.

captcha