کد خبر: 1460882
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۲
امام جمعه خوی:

تضعیف قدرت جهان اسلام راهبُرد آمریکا در منطقه‌ است

گروه سیاسی:‌ به تحلیل بردن قدرت جهان اسلام راهبُرد آمریکا و متحدان او در منطقه خاورمیانه است لذا باید فرهیختگان و نخبگان جوامع اسلامی هشیار باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام شکوری امام جمعه خوی امروز، 25 مهر در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان، با توصیه به نمازگزاران به رعایت کردن تقوا گفت: امام کاظم(ع) می‌فرماید: حضرت عیسی به حواریون خود فرمود: دل‌های خود را پایگاه تقوا قرار دهید نه جایگاه شهوات شیطانی.

وی در ادامه موضوع نوع‌دوستی از دیدگاه اسلام را مطرح و مدارا کردن با مردم را از جمله دستورات مؤکد اسلام برشمرد و گفت: رسول خدا(ص) فرمود: ما پیامبران به مدارا کردن با مردم فرمان یافته‌ایم همچنان که به برپاداشتن فرائض مأموریم‌.

این مسئول در ادامه بحث آسان شدن دشواری‌ها، گرامی داشته شدن انسان در اجتماع فزونی نعمت و برکت را از جمله آثار مدارا کردن با مردم از دیدگاه روایات برشمرد.

انواع ورزش‌ها مورد سفارش دین اسلام است

حجت‌الاسلام شکوری در ادامه خطیب در بخشی از خطبه با تبریک هفته تربیت بدنی و ورزش گفت: امروز در سطح جهان متجاوز از یک‌صد و هشتاد نوع ورزش تحت عناوین رزمی، گروهی، فکری، آبی، صحرایی، پرتابی‌، قدرتی، نشانه‌روی، ژیمناستیک، موتوری، هوایی و ... وجود دارد و در نظام جمهوری اسلامی بر اساس مفاد اصل سوم قانون اساسی مجموعه‌های زیادی جهت توسعه و گسترش ورزش راه‌اندازی شده است.

ایجاد تفرقه میان مسلمانان فلسفه وجودی گروه‌های تکفیری

وی با اشاره به سخنرانی ولی امر مسلمین مدظله‌العالی در اجتماع هزاران نفر از مردم به‌مناسبت عید غدیر گفت: مقام معظم رهبری موضوعات مهم منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد بررسی قرار دادند و در بخشی از فرمایشات خود واقعه غدیر را از مسلمات تاریخ اسلام معرفی فرموده و آن را پایه و اساس تفکر شیعه برشمردند و در بخشی دیگر فرمودند مستکبران جهان القاعده و داعش را برای ایجاد اختلاف و تفرقه میان مسلمانان به‌وجود آوردند و اضافه فرمودند تلاش آمریکا و هم پیمانانش در مواجهه دروغین با داعش بیشتر متوجه ایجاد دشمنی میان مسلمانان است.

امام جمعه خوی با اشاره به حوادث ناگوار جهان اسلام به‌ویژه ترور شیعیان یمن توسط القاعده، قتل‌عام مردم کوبانی در سوریه به‌وسیله داعش، درگیری ارتش و حزب‌الله لبنان با تکفیری‌ها در مرزهای این کشور و قصد حمله داعش به بغداد و مواضع اخیر وزیر امور خارجه آمریکا مبنی بر اینکه واشنگتن قصد رویارویی گسترده با داعش را ندارد بلکه مقابله با داعش طولانی است، اظهار کرد: از این حوادث و موضع‌گیری چنین نتیجه‌گیری می‌شود که به تحلیل بردن قدرت جهان اسلام راهبُرد آمریکا و متحدان او در منطقه خاورمیانه است لذا باید فرهیختگان و نخبگان جوامع اسلامی هشیار باشند.

captcha