کد خبر: 1460924
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۶
حجت‌الاسلام طباطبایی:

روز مباهله، روز حقانیت اسلام است

گروه سیاسی: امام جمعه شهرستان کوهرنگ گفت: روز مباهله، روز حقانیت اسلام و ولایت امیرمومنان است که باید همانند سایر اعیاد، گرامی شمرده شود.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام سیدشهاب الدین طباطبایی، امام جمعه شهرستان کوهرنگ 25 مهرماه در خطبه‎های نماز جمعه شهر چلگرد با سفارش همگان به تقوا و رعایت حدود الهی، بهترین راه رستگاری را مزین بودن به لباس تقوا دانست و اظهارکرد: آراستگی در لباس تقوا، آراستگی به زیبایی‌های الهی است.

وی در ادامه به 25 ذی الحجه، روز تاریخی مباهله اشاره کرد و گفت: در طول تاریخ بعثت پیامبر اکرم(ص) اتفاق‌های گوناگونی افتاد که ایشان در برخورد با هر کدام از آن‌ها روش خاصی را به کار برد که از آن میان می‌توان به جنگ‌ها و مبارزات رزمی و همچنین مبارزات فکری ایشان اشاره کرد.

حجت‎الاسلام طباطبایی با بیان این که در روز مباهله پیامبر(ص) را دعوت به قسم خوردن در پیشگاه خداوند متعال کردند، افزود: در روز مباهله، قدرت دین خداوند و همچنین حقیقت نبوت برای همگان مشخص شد که م‌ توان آن را برگ زرینی از تاریخ درخشان اسلام برشمرد که اگر جایگاهی بالاتر از جنگ های رسول الله(ص) نداشته باشد؛ به یقین ارزش کمتری از آن همه مبارزات رزمی برای نشان دادن حقانیت پیامبر و دین اسلام نداشت.

امام جمعه کوهرنگ با بیان این که در روز مباهله خداوند در قرآن از حضرت علی(ع) به عنوان نفس رسول الله(ص) یاد کرده است، تصریح کرد: در این میان این سئوال مطرح می‌شود که آیا حضرت علی(ع) که به عنوان نفس پیامبر(ص) معرفی شده است، شایسته جانشینی ایشان را دارد یا خلفای اهل سنت؟

به گفته وی، روز مباهله، روز حقانیت اسلام و ولایت امیرمومنان است که باید همانند سایر اعیاد، گرامی شمرده شود و در این روز مردم به شادی و سرور بپردازند.

وی در ادامه به دیدار روزهای اخیر رهبر فرزانه انقلاب با رهبران حماس نیز اشاره کرد و گفت: در این دیدار رهبران فلسطین و حماس، از طرح جدید رهبر فرزانه انقلاب برای مسلح کردن کرانه باختری تشکر کردند و هدایت‌ها و حمایت‌های ولی امر مسلمین جهان را عامل پیروزی مقاومت در جنگ با اسرائیل بیان کردند.

امام جمعه کوهرنگ همچنین با تقدیر از سخنان رییس محترم جمهور در گزارش چند شب پیش که به صورت مستقیم پخش شد، افزود: رییس جمهور در این سخنرانی، خط قرمز ایران را عتبات عالیات و حرم ائمه عراق عنوان کرد و این یعنی اگر داعش بخواهد نسبت به حرم اهل بیت(ع) کوچک ترین غلطی بکند؛ به یقین با مشت پولادین ایران روبه رو خواهد شد و این جای تقدیر و تشکر دارد.

حجت الاسلام طباطبایی در ادامه به 26 مهرماه، روز تربیت بدنی اشاره کرد و با تشریح جایگاه ویژه این امر در اسلام، خواستار توجه جدی مردم و همچنین مسؤولان به سه ورزش کلیدی یعنی شنا، تیراندازی و سوارکاری شد.

وی در این رابطه به برگزاری نخستین مسابقات سوارکاری و تیراندازی در شهرستان کوهرنگ اشاره کرد و ضمن تقدیر و تشکر از مسؤولان به خاطر برگزاری چنین برنامه های مفرح در سطح شهرستان، خواستار توجه بیشتر مسؤولان به برگزاری برنامه هایی از این دست شد.

امام جمعه کوهرنگ همچنین به 28 مهرماه، روز خانواده و تکریم بازنشستگان و به تاکیدات اسلام در این باره اشاره کرد و گفت: بدانید و آگاه باشید کسی که به دنبال رزق اهل خانواده خود می‌رود و کار می‌کند، مقامی به مراتب بالاتر از مجاهد فی سبیل الله دارد.

وی بازنشستگان جامعه را مجموعه ای عظیم از تجربیات عنوان و خاطرنشان کرد: کانون های بازنشستگان نباید تنها برای رفاه بازنشستگان برنامه ریزی کنند؛ بلکه بکوشند که از تجربیات آن ها نیز برای اداره امور استفاده بهینه صورت گیرد.

وی در پایان به نزدیک بودن ایام محرم اشاره کرد و افزود: هیئت های مذهبی خود را برای برگزاری عزای اباعبدالله آماده کنند و با اتحاد و همدلی، باعث جذب جوانان به هیئت شوند و از تک روی بپرهیزند.

حجت الاسلام طباطبایی با بیان این که همه باید زیر یک بیرق سینه بزنند، اظهار کرد: هدف همه ما از گرفتن عزا برای سید و سالار شهیدان آن است که با آرمان های اهل بیت(ع) و ایشان تجدید پیمان کنیم که در این میان نقش سازمان تبلیغات برای ساماندهی هیات مذهبی و همچنین کانون مداحان بسیار پررنگ است.

captcha