کد خبر: 1461244
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۸

احداث ۱۷ پروژه عمرانی در مانه سملقان از محل جمع‌آوری زکات

گروه اجتماعی: مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان مانه و سملقان از احداث و مرمت ۱۷ پروژه عمرانی از محل جمع‌آوری زکات در نیمه نخست امسال خبر داد.

مهدی برزکار، مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان مانه و سملقان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، اظهار کرد: در شش ماهه اول امسال 17 پروژه عمرانی شامل 10 باب مسجد، یک مورد غسالخانه، یک باب نمازخانه، چهار مورد مرمت و بازسازی مسجد و یک باب حسینیه از محل زکات احداث و مرمت شد.
وی با اشاره به جمع‌آوری هشت میلیارد زکات طی امسال از سطح روستاهای این شهرستان گفت: برای احداث و مرمت پروژه‌های مذکور بیش از هفت میلیارد و 776 میلیون ریال از محل زکات در این شهرستان هزینه شد.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان مانه وسملقان با اشاره به فعالیت‌های کمیته امداد در بحث توسعه و تعمیق این واجب الهی گفت: سالانه برنامه‌های مختلفی از سوی شورای زکات این شهرستان اجرا می‌گردد که از جمله این اقدامات برگزاری همایش زکات، توزیع بروشورهایی با مضامین فرهنگ‌سازی این واجب الهی و ارایه دوره‌های آموزشی چهره به چهره برای کشاورزان محسوب می‌شود.
برزکار افزود: زکات جمع‌آوری شده با اولویت رفع نیاز محرومین و پروژه‌های عمرانی روستای زکات دهنده هزینه می‌شود و در حال حاضر 51 نفر عامل زکات شهر و روستا با ستاد زکات شهرستان مانه و سملقان همکاری دارند.
وی از مردم شهرستان مانه و سملقان درخواست کرد تا  با اهدای کمک‌های خود در قالب طرح‌های مشارکت‌های مردمی به یاری محرومین بشتابند و محرومین واقعی جامعه را یاری کنند.

captcha