به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، محمدابراهیم مداح، رئیس کمیسیون چشم انداز و امور نخبگان مجمع تشخیص مصلحت نظام 26 مهرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان، آینده ایران و ایرانی را در گرو تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: در همین راستا امید و انتظارات از رسانه های شنیداری، دیداری و مکتوب در تحقق این سیاستها بسیار بالا است.
وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی بهبود و ارتقای شرایط زندگی و معیشت مردم کشور را رقم میزند، تصریح کرد: به طور قطع اقتصاد سالم، پویا و درخور شان و جایگاه مردم ایران در سایه تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی رقم خواهد خورد.
مداح اقتصاد بحرانی منطقه و بین اللمل، تحریمها و کینه ورزی دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران و بلاهای طبیعی و خشک سالیها را سه چالش پیش روی سیستم اقتصادی کشور دانست و گفت: تنها راه غلبه بر چالشها و مشکلات غیر مترقبه و فشارهای بیرونی اقتصاد، اتکا به توان داخلی و رونق تولید است.
ضرورت تهیه و تدوین سند آمایش سرزمینی در تمام استان
وی با تاکید بر ضرورت تهیه و تدوین سند آمایش سرزمینی در تمام استان های کشور، تحقق این مهم را در شناسایی و استفاده بهینه از نقاط ضعف، قوت، تهدیدها و فرصتهای هر منطقه بسیار تاثیرگذار دانست و افزود: بهره گیری مناسب از استعدادها و توانایی هر استان همواره اقتصاد ملی را شکل میدهد بر همین اساس شناسایی فرصتها و تهدیدها در این راستا یک امر بسیار ضروری است.
مداح به استعدادها و ظرفیتهای فراوان استان چهارمحال و بختیاری اشاره کرد و گفت: در اختیار داشتن 10 درصد از آب کشور، یک درصد از خاک کشور، شرایط بکر گردشگری و جذب توریسم، ارتباط مستقیم با دو استان برخوردار اصفهان و خوزستان، وجود 14 هزار واحد صنعتی متوسط و کوچک، فعالیت بیش از 1500 فعال اقتصادی و تربیت 50 هزار نیروی انسانی کارآمدو توانمند در این استان ظرفیتهای عظیمی برای تحقق اقتصاد مقاومتی محسوب میشوند.
قرار گرفتن چهارمحال و بختیاری بین دو استان صنعت زده فرصت است
وی قرار گرفتن چهارمحال و بختیاری بین دو استان صنعت زده را فرصتی مغتنم برای توسعه صنایع تبدیلی دانست و گفت: اصفهان و خوزستان دو استان صتعت زده هستند که هیچ علاقه ای هم به صنعتی بودند ندارند و بیشتر به دنبال فعالیت های خدمات در حوزه اقتصاد هستند در این میان چهارمحال و بختیاری با یک همگرایی منطقه ای می تواند در حوزه تامین صنایع تبدیلی وارد عمل شود.
مداح گفتمان سازی و فرهنگ سازی در بین مسئولان استانی اعم از تصمیم ساز و تصمیم گیر را مهم ترین هدف از سفر اعضای کمیسیون علمی اقتصادی مقاومتی مجمع تشخیص مصلحت نظام به استان ها دانست.
وی با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی محقق نخواهد شد مگر اینکه به یک دغدغه و مطالبه عمومی و مردمی تبدیل شود ، بخش اعظمی از این فرهنگ سازی را بر عهده اصحاب رسانه دانست.
به گفته وی، هر بند از سیاستهای اقتصاد مقاومتی میتواند هزاران مشکل اقتصادی کشور برطرف کند به شرط آنکه سیاست ها در حد شعار خلاصه نشود و همگان برای عملیاتی شدن آن تلاش کنند.