کد خبر: 1461395
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۷
حجت‌الاسلام صالحی‌منش تأکید کرد:

توجه به توسعه بیش از پیش مراکز قرآنی در قم

کانون خبرنگاران نبأ/ امیرمحسن سلطان‌احمدی: استاندار قم در بازدید از دانشگاه علوم قرآنی، خواستار اهتمام مسئولان فرهنگی به توسعه بیش از پیش مراکز قرآنی در قم شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین صالحی‌منش، استاندار قم در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم قرآنی طی سخنانی با اشاره به جایگاه علمی و فرهنگی شهر مقدس قم گفت: حضور شخصیت‌های بزرگ جهان اسلام و مراکز برجسته حوزوی، این شهر را متمایز از سایر مناطق کشور کرده است.

وی ایجاد دانشگاه علوم قرآنی را گامی بلند در راستای تحصیل جوانان در زمینه مباحث قرآنی عنوان کرد و افزود:‌ تربیت‌یافتگان این مرکز باید در زمینه عمل به معارف قرآنی نیز الگو و نمونه باشند.

حجت‌الاسلام صالحی‌منش توسعه کمی و کیفی این دانشگاه را ضروری دانست و بیان کرد: مسئولان استان نیز موظف به کمک در رفع کاستی‌ها و ایجاد زمینه‌های رشد و بالندگی این مرکز علمی و معنوی هستند.

مقام عالی دولت در استان همچنین با بیان اینکه قرآن کریم نقش برجسته‌ای در انسان‌سازی دارد، گفت: توسعه مراکز قرآنی از اولویت‌های فرهنگی مسئولان در استان قم است.

*منبع: روابط عمومی و امور بین الملل استانداری قم

captcha