کد خبر: 1461449
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۴

اعزام دانش‌آموزان هرمزگان به مناطق عملیاتی جنوب

گروه اجتماعی: اعزام اولین کاروان راهیان نور دانش‌آموزی هرمزگان راهی مناطق جنگی و یادگار دوران دفاع مقدس شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قران(ایکنا) از هرمزگان، اسماعیل خرامیده، مدیر آموزش و پرورش بندر خمیرعصر دیروز، 26 مهر در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: در اولین مرحله 90 دانش‌آموز پسر راهی مناطق جنگی و یادگار دوران دفاع مقدس شدند.
خرامیده تصریح کرد: کاروان راهیان نور همراه با روحانیان و راویان دوران هشت سال جنگ تحمیلی است و دانش‌آموزان می‌توانند از این فرصت برای آشنایی با فرهنگ ایثار و جوانمردی بهره برند.
مدیر آموزش‌ و پرورش بندر خمیر با توضیح اینکه این اردو به‌مدت 3 روز خواهد بود، افزود: دانش آموزان از مناطق شلمچه، اروندکنار و دهلاویه و دیگر یادمان‌های جنگی بازدید می‌کنند.
وی اردوی راهیان نور را حرکتی ارزشی خواند که در رفتار و بینش دانش‌آموزان تأثیرگذار است.
خرامیده تعداد سرپرستان همراهی‌کننده را 7 نفر اعلام کرد و اظهار کرد: اسکان دانش‌آموزان در مجتمع اختصاصی هرمزگان است و دانش‌آموزان از امکانات رفاهی این مجموعه استفاده می‌کنند.

captcha