کد خبر: 1461571
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۱
قربانی خبر داد:

حضور نمایندگان منتخب شهدای قرآنی استان‌ها در یادواره «سوره‌های سرخ»

گروه جهاد و حماسه: رئیس سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ با اعلام اینکه دومین یادواره «سوره‌های سرخ» در قالب همایش «شهدای قرآنی؛ پرچم‌داران بصیرت» در روز ۹ دی برگزار می‌شود، گفت: در این همایش نمایندگان منتخب شهدای قرآنی استان‌ها نیز حضور خواهند داشت.

رحیم قربانی، رئیس سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به جلسات ستاد برگزاری همایش «سوره‌های سرخ» اظهار کرد: دومین جلسه ستاد برگزاری این همایش با حضور معاونان سپاه محمد رسول‌الله(ص) تشکیل شد و تصمیم بر آن شد که روند برگزاری همایش سوره‌های سرخ که امسال قرار است در ادامه کنگره‌ای که سال گذشته برگزار شد، برپا شود به این صورت باشد که این همایش با عنوان «سوره‌های سرخ» و شعار «شهدای قرآنی؛ پرچم‌داران بصیرت» برگزار شود.
وی با اشاره به هماهنگی و تصویب این عنوان در قالب دومین یادواره سوره‌های سرخ، ادامه داد: نامگذاری این همایش به نام «پرچم‌داران بصیرت» به آن دلیل است که این همایش در روز 9 دی، روز بصیرت، برگزار می‌شود و این رویکرد محوری‌ترین فعالیت همایش است.
تشکیل سه کمیته اجرایی
قربانی با بیان اینکه همایش در سطح تهران و در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برگزار می‌شود، گفت: سه کمیته محتوایی به منظور بررسی لوازم و زیرساخت‌های برگزاری این همایش تشکیل شدند که شامل کمیته محتوایی با مسئولیت احمدرضا زرگر، کمیته اجرایی و پشتیبانی با مسئولیت اصحاب کریمی و کمیته روابط عمومی و تبلیغات با مسئولیت نوبخت هستند.
ریزبرنامه‌ها ماه بعد اعلام می‌شوند
وی از هماهنگی این کمیته‌ها با نهادها و دستگاه‌های مرتبط با همایش خبر داد و افزود: در مدت یک ماه آینده با نهادها و دستگاه‌های مرتبط جلسه برگزار می‌کنیم و در جلسه‌ای که ماه بعد برگزار می‌شود، ریزبرنامه‌های همایش اعلام خواهد شد.
قربانی اعلام کرد: مقرر شده است که برای هر یک از شهدای قرآنی یک حلقه قرآنی 30 نفره تشکیل شود که این افراد در مدت برگزاری همایش، با نام و یاد هر شهید، یک جزء قرآن را ختم می‌کنند و در طول برنامه نیز یک ختم قرآن را به نام هر شهید انجام می‌دهند.
مقدمه ملی شدن همایش فراهم می‌شود
رئیس سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ اظهار کرد: پیشنهاد شده است که یک حلقه از قاریان ممتاز کشورمان به نام امام و شهدا تشکیل شود و نمایندگانی از استان‌ها به نام شهدای قرآنی استانی حضور داشته باشند تا به مرور مقدمات لازم برای شناسایی شهدای سایر شهرها و استان‌ها با این واسطه فراهم شود.
قربانی ادامه داد: البته این همایش شامل همه شهدای قرآنی سراسر کشور نمی‌شود و ما در همایش پیش رو، بر شهدای قرآنی تهران متمرکز هستیم. با برپایی این همایش، مقدمه شناسایی و معرفی شهدای سایر استان‌ها فراهم می‌شود. این اقدام با همکاری نهادهای مختلف قرآنی با دبیرخانه ستاد شهدای قرآنی صورت می‌گیرد.
حضور نمایندگان استان‌های منتخب در همایش
وی گفت: با این اقدام، زمینه برای معرفی شهدای سراسر کشور در مرحله بعد آماده‌تر می‌شود تا همایش بعدی شهدای قرآنی به صورت ملی برگزار شود. از سویی مدت زمان یک تا دو ماه طول می‌کشد تا اسامی شهدای چند استان به نمایندگی از سراسر کشور تهیه و گردآوری شود و سپس بر اساس اولویت‌بندی، نمایندگان استان‌های منتخب در همایش به نمایندگی شهدای قرآنی سراسر کشور حضور یابند.

captcha