کد خبر: 1461729
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۴
امام جمعه کرمانشاه:

امر به معروف در ماه محرم به‌درستی تبیین و تشریح شود

گروه اجتماعی: امر به معروف و نهی از منکر هدف اصلی قیام امام حسین(ع) بوده و باید در ماه محرم به‌درستی تبیین و تشریح شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، آیت‌الله مصطفی علما، امام جمعه کرمانشاه صبح امروز یکشنبه، 27 مهر در نشست ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان، ماه محرم را بهترین و مناسب‌ترین فرصت برای احیای فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه دانست.

وی افزود: امام حسین(ع) تمام زندگی و خانواده خود را برای احیای فرایض اسلام فدا کرد که این درس بزرگ تا ابد برای انسان‌ها باقی بماند، امر به معروف و نهی از منکر هدف اصلی قیام امام حسین(ع) بوده که باید در ماه محرم به‌درستی تبیین و تشریح شود.

امام جمعه کرمانشاه اظهار کرد: هر امتی که با الگوگیری از حرکت سیدالشهدا(ع)، مسیر خود را انتخاب کند به بالاترین درجات خواهد رسید همانطور که ایران به رهبری امام خمینی(ره) در این مسیر قرار گرفت و امروز به یک ابرقدرت در جهان تبدیل شده است.

وی عنوان کرد: ایران تا قبل از انقلاب یک نوکر کامل برای آمریکا و غرب بود اما بعد از انقلاب اسلامی و حرکت در مسیر امام حسین(ع) با مقاومت در برابر تمام دنیا به جایی رسیده است که امروز هیچ برنامه‌ای بدون اجازه ایران در منطقه انجام نخواهد شد.

captcha