کد خبر: 1461786
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۰
به میزبانی دانشگاه آزاد اراک؛

مرحله نهایی مسابقات سراسری قرآن و عترت در رامسر برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مرحله نهایی مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های آزاد اسلامی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در رامسر برگزار می‌شود.

حسن جیریایی، مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی اراک در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: مرحله نهایی نوزدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در بخش کتبی ویژه دانشجویان و اساتید در رامسر برگزار می‌شود.

وی مطرح کرد: همچنین همزمان با برگزاری مسابقات مذکور مرحله نهایی چهارمین دوره سراسری مسابقات قرآن و عترت در بخش شفاهی با حضور کارکنان برگزار می‌شود.

جیریایی با بیان اینکه امسال مرحله نهایی مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های آزاد اسلامی کشور به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک و در محل مجتمع فرهنگی ـ رفاهی این واحد دانشگاهی در رامسر برگزار می‌شود، اظهار کرد: از واحد دانشگاه آزاد اسلامی اراک 2 نفر از دانشجویان و 2 نفر از کارکنان به این مسابقات اعزام می‌شوند.

وی با بیان اینکه بخش شفاهی این دوره از مسابقات در رشته‌های حفظ و قرائت قرآن ویژه اساتید و دانشجویان برگزار می‌شود، عنوان کرد: زمان برگزاری مسابقات در بخش کتبی اول آبان ماه سال جاری اعلام شده است.

جیریایی با اشاره به اینکه بخش کتبی ویژه کارکنان در رشته‌های تفسیر، زندگانی 14 معصوم(ع)، حفظ و ترجمه زیارت عاشورا و جامعه کبیره، نماز ترجمه قرآن به زبان انگلیسی، احکام برادران، احکام خواهران، زندگانی پیامبر(ص)، ترجمه قرآن به زبان فارسی و نهج‌البلاغه برگزار می‌شود، مطرح کرد: زمان برگزاری این مسابقات 30 مهرماه است.

این مقام مسئول در پایان، یادآور شد: زمان برگزاری اختتامیه این دوره از مسابقات اول آبان ماه است که همزمان با برگزاری مراسم اختتامیه از نفرات برتر تجلیل به‌عمل می‌آید.

captcha