کد خبر: 1462169
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۶
حجت‌الاسلام صفدری:

نهضت حسینی مقدمه نهضت مهدوی است

گروه اجتماعی: امام جمعه سرپل ذهاب با اشاره به اینکه واقعه عاشورا یکی از وقایع مهم تاریخ اسلام و جهان است، گفت: نهضت حسینی مقدمه نهضت مهدوی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، حجت‌الاسلام والمسلمین مجید صفدری، امام جمعه سرپل ذهاب صبح امروز دوشنبه، 28 مهرماه در نشست شورای هیئت‌های مذهبی این شهرستان، گفت: بی‌شک واقعه عاشورا یکی از وقایع مهم تاریخ اسلام و جهان است که هرگز فراموش نخواهد شد.

وی نهضت حسینی را مقدمه نهضت مهدوی دانست و افزود: تاریخ اسلام و جهان این واقعه را به راحتی فراموش نخواهد کرد. عزاداری برای سیدالشهدا(ع) در تمامی کشورهای جهان صورت می‌گیرد و این بیانگر عشق و علاقه مردم به خاندان عصمت و طهارت(ع) است.

امام جمعه سرپل ذهاب با اشاره به اینکه هیئت‌های مذهبی مهم‌ترین و نزدیک‌ترین تشکل به اهل بیت(ع) هستند، گفت: مسئولان هیئت‌های مذهبی توجه داشته باشند که در برپایی محافل عزاداری امام حسین(ع) بدعت‌های غلط وارد نشود و منبر به دست نااهلان سپرده نشود.

حجت‌الاسلام محمدمهدی مرادی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی سرپل ذهاب در این نشست با اشاره به اینکه سرپل ذهاب در زمینه نظم برنامه‌های مذهبی جزو شهرستان‌های نخست استان کرمانشاه است، اظهار کرد: قبل از شروع ماه محرم با همکاری کانون مداحان نشستی توجیهی برای ذاکران اهل بیت(ع) گذاشته می‌شود و در آن نشست، راهکارها و آسیب‌های مداحی بررسی می‌شود.

captcha