کد خبر: 1462189
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۷
بانوی تازه مسلمان چینی:

روز عاشورا متوجه شخصیت امام حسین(ع) شدم

گروه اجتماعی: بانوی تازه مسلمان شده چینی با اشاره به اینکه در سن ۲۱ سالگی در روز عاشورا متوجه شخصیتی همچون امام حسین(ع) شدم، گفت: من آن موقع بود که مذهب شعیه را برای خود پذیرفتم و بعد از این بود که فهمیدم شیعیان چه عشقی به امام حسین (ع) و حضرت ابالفضل العباس (ع) دارند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، فاطمه آنیما، طلبه تازه مسلمان چینی امروز 28 مهرماه در همایش «عفاف تجلی زیبایی اندیشه» که در سینما سپهر ساری برگزار شد، با اشاره به نحوه آشنایی با اسلام گفت: قبل از اینکه مسلمان شوم در کشور چین زندگی می کردم، پدر و مادرم مسلمان بودند، اما در کشور ما بچه‌ها آزادند تا هر دین و مذهبی را که می‌خواهند خودشان انتخاب کنند.
وی با بیان اینکه در ابتدا کمونیست بوده است، افزود: در مدارس ما مسائل کمونیستی را تدریس و دین اسلام را دینی عقب مانده تلقی می‌کنند.
آنیما اظهارکرد: در سن ۱۸ سالگی ازدواج و به همراه همسرش به ایران آمد و بعد از سه سال از حضور در ایران و تحقیق، دین اسلام و مذهب شیعه را برای خود انتخاب کرد.
وی افزود: کشور ما حدود یک میلیارد و چهارصد میلیون نفر جمعیت دارد و از این میان حدود ۲۰ میلیون مسلمان هستند که سهم شیعه در این جمعیت یک درصد است که در مقایسه با کل جمعیت بسیار ناچیز است.
این بانوبی تازه مسلمان با اشاره به کیفیت مسلمان شدنش، تصریح کرد: روز عاشورا در کشور ما جشنواره بزرگ غذا‌ برگزار می‌کنند و از اینکه در این روز چه اتفاقی افتاده، چه بر سر امام حسین(ع) و یارانش آمد هیچ صحبتی در میان نیست.
وی با اشاره به اینکه در سن ۲۱ سالگی در روز عاشورا متوجه شخصیتی همچون امام حسین(ع) شدم، افزود: من آن موقع بود که مذهب شعیه را برای خود پذیرفتم و بعد از این بود که فهمیدم شیعیان چه عشقی به امام حسین(ع) و حضرت ابالفضل العباس(ع) دارند.
آنیما عنوان کرد: پس از اینکه مسلمان شدم یکسال بعد به کشورم بازگشتم و برایشان از روز عاشورا گفتم و زیارت عاشورا را برایشان خواندم و شاید بتوان گفت اولین نفری در شهر و استان خود بودم که زیارت عاشورا را می‌خواندم.
وی با اشاره به اینکه حجاب یک امنیت درونی در انسان ایجاد می‌کند، گفت: در چین عرف این است که اگر کسی دست به سوی شما دراز کرد دست بدهید و وقتی من با مردان نامحرم این رسم را رعایت نکردم در مرحله اولیه ناراحت شدند ولی وقتی موضوع را برایشان توضیح دادم خیلی خوشحال شدند و دوست داشتند که همسرانشان چنین رفتاری داشتند.
این بانوی تازه مسلمان با بیان اینکه مردم چین انسان‌هایی لجباز نیستند، مطرح کرد: پدر و مادر من به خاطر قرائت نهج‌البلاغه به زبان چینی مسلمان شیعه شدند.

captcha