گروه اجتماعی: سرپرست تبلیغات اسلامی شهرستان بندر خمیر از برگزاری گفتمان دینی با موضوع عفاف و حجاب در مدرسه دخترانه راهنمایی نمونه دولتی حضرت مریم(س)این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجتالاسلام علمالهدی، سرپرست تبلیغات اسلامی شهرستان بندرخمیر روز گذشته، 28 مهر با اشاره به حدیثی از رسول اکرم(ص) که اظهار کرد: برای هر زن سزاوار نیست که هنگام بیرون رفتن از خانهاش لباسش را جمع و فشرده کند، اظهار کرد: حجاب همانند دیوار و افتخار یک مسلمان و عفاف یک سلاح برای دفاع برابر مشکلات است، امروز دشمن بهوسیله ابزارهای مختلف و با هزینه های سنگین تلاش دارد تا بانوان و دختران ایرانی را از حجاب دور کرده و بیتفاوتی را در جامعه ایران حاکم سازد، فرهنگ بدحجابی مهمترین مشکل جامعه امروز است.
حجتالاسلام علمالهدی اظهار کرد: مواظب باشیم در راه پوشش و حجاب اسلامی کوشا باشیم و از فرهنگ منحط بدحجابی پرهیز کنیم زیرا ما مسلمانیم و حجاب از وظایف عمده و بسیار مؤکد اسلام برای بانوان و عزت و افتخار یک بانوی مسلمان است، حجاب از احکام فرعی دین است یعنی جزء دستورالعملها و قوانینی است که در دین اسلام طراحی شده است و اهداف و مصالحی برای آن وجود دارد.
سرپرست تبلیغات اسلامی شهرستان بندرخمیر بیان کرد: فرهنگ عفاف و حجاب در مدارس، پاسخگویی به نیازهای دینی دانشآموزان و آشنایی و انس بیشتر دانشآموزان با مسئله حجاب از جمله برگزاری گفتمان عفاف و حجاب بوده است، در جامعه ما باید فلسفه حجاب و عفاف بهگونهای واضح برای مردم تبیین و تفسیر و بین جوانان ما نهادینه شود.