گروه سیاسی: رئیس دانشگاه جامع پیام نور خراسان شمالی با اشاره به درگذشت آیتالله مهدوی کنی، اظهار کرد: ایشان پشتوانه و بازوی محکمی برای نظام جمهوری اسلامی بود.

حجتالاسلام حمیدرضا طیبی نسب، رئیس دانشگاه پیام نور خراسان شمالی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت آیتالله مهدوی کنی اظهار کرد: ایشان علاوه بر مطالعه دروس حوزوی، تحصیلات دانشگاهی را نیز گذرانده بود و با داشتن روحیهای اخلاقی در ریاست مجلس خبرگان توانسته بود مجلس را به بهترین نحو اداره کند.
وی افزود: ایشان مؤسس دانشگاه امام صادق(ع) بود که با این کار توانست بار سنگینی را از دوش نظام بردارد و جوانان فرهیخته و متعهد را تربیت نماید همچنین این عالم مجاهد از مبارزان اول انقلاب و زندان کشیده زمان طاغوت بوده است.
طیبینسب بیان کرد: این عالم ربانی، پس از پیروزی انقلاب، در هر پست و مقام صرفا به فکر انجام وظیفه و بازوی محکمی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی بودهاند.
وی با ذکر اینکه در گذشت این عالم روحانی مصیبتی برای ملت ایران شد، افزود: جوانان با مطالعه زندگانی این عالمان بزرگ نقاط موفقیتآمیز و ولایتپذیری و پایبندی به پرچم این مرز و بوم را الگوی خویش قرار دهند.