کد خبر: 1463829
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۰
همزمان با ماه محرم؛

بیش از ۹۰۰ مبلغ به مساجد و مراکز دینی چهارمحال و بختیاری اعزام شد

گروه اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: بیش از ۹۰۰ مبلغ و مبلغه دینی بومی و غیر بومی همزمان با ماه محرم به مساجد و مراکز دینی استان اعزام شدند.

حجت‎الاسلام رحمت‌الله اروجی، مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری در گفت‎وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، با تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری سومین امام شیعیان، ‌از اعزام بیش از 900 مبلغ و مبلغه دینی بومی و غیر بومی همزمان با ماه محرم الحرام به مساجد و مراکز دینی استان خبر داد.

وی با بیان اینکه 300 نفر از این مبلغان غیربومی و 600 نفر بومی خود استان هستند، گفت: حوزه علمیه قم، اوقاف و امور خیریه، تبلیغات اسلامی و مرکز تخصیصی تبلیغ و اعزام مبلغ قم، مراکز اعزم کننده مبلغ به استان هستند.

اروجی افزود: مراسم نماز، دعا، مناجات و سخنرانی، روضه خوانی و عزاداری در بیش از 2000 مسجد و اماکن مذهبی استان در ماه محرم و صفر برگزار خواهدشد.

وی از نبود روحانی در استان ابراز گلایه کرد و گفت: بیش از 1200 مسجد در این استان وجود دارد که تنها 900 مبلغ برای امر تبلیغ در آن مساجد به کارگیری شده است و مابقی مساجد به ویژه در مناطق محروم با مشکل کمبود روحانی مواجه هستند.

اروجی تأکید کرد: تریبون مساجد ابزار قدرتمندی در دست روحانیت برای فرهنگ سازی است که باید از این جایگاه برای فرهنگ سازی به خوبی استفاده کرده و معارف الهی را در بین مردم گسترش داد.

وی با بیان اینکه همه خدمتگزاران در ماه محرم در راستای یک هدف معین حرکت می‌کنند، نشر معارف اسلامی و دینی و آشنا کردن نسل جوان با فرهنگ اهل بیت(ع) را هدف اصلی مبلغان عنوان کرد.

اروجی با تأکید بر ترویج فرهنگ اصیل عاشورایی در عزاداری‎ها، فرهنگ ایثار، شهادت، از خودگذشتگی و نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی در جامعه را از اصول و معیارهای اصلی فرهنگ اصیل عاشورایی برشمرد.

captcha