اعظم پورحیدر، معاون فرهنگی تربیتی مدیریت حوزههای علمیه خواهران آذربایجان غربی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: مؤسسات و کانونهای قرآنی بهترین زمینه را جهت مقابله با تهاجمات فرهنگی و رشد و تربیت اسلامی نوجوانان و جوانان فراهم میکند.
وی ادامه داد: با استفاده از مباحث دینی و قرآنی که در این کانونها مطرح میشود میتوان به تمامی سؤالها و شبهاتی که در بین اقشار مختلف جامعه وجود دارد پاسخ داده و سطح آگاهی و اطلاع مردم را از مسایل دینی و فرهنگی افزایش داد.
پورحیدر به مهدهای قرآنی کانونهای مساجد اشاره کرد و افزود: با استفاده از این مهدها وآمادگیها در کانونهای مساجد میتوان کودکان خود را تربیتی اسلامی و قرآنی کرد و در آینده آنان را از ابتلا به انحرافات اخلاقی که دشمنان اسلام در جامعه سعی دارند ترویج دهند باز داشت.
وی نقش طلاب بانو را در اداره کانونها و مؤسسات فرهنگی و هنری مساجد مؤثر عنوان کرد و گفت: در صورتیکه توافقنامهای بین مدیریت حوزههای علمیه استان و دبیر کانون مساجد با وزارت فرهنگ و ارشاد کشور صورت گیرد زمینه برای ایجاد کانونهایی با محوریت حوزههای علمیه بانوان در سطح استان فراهم میشود.
پورحیدر بیان کرد: در برخی از شهرستانهای استان مانند میاندوآب از طرف حوزه خواهران اقدام به راهاندازی کانون فرهنگی و هنری قرآنی صورت گرفته است و شهرستان نقده نیز اقدام کرده و پرونده مراحل قانونیاش را طی کرده و در دست بررسی است.
وی علت اقدام نکردن به راهاندازی برخی از حوزههای علمیه خواهران استان را نبود امکانات کافی دانست و افزود: ستاد کانون مساجد میتواند با در اختیار گذاشتن امکانات لازم برای تأسیس کانونهای فرهنگی و هنری قرآنی با مدیریت حوزههای علمیه خواهران زمینه را برای راهاندازی این کانونها در تمام شهرستانهای استان فراهم کند.
پورحیدر در ادامه سخنان خود در این زمینه بیان کرد: اگر زمینه فراهم شود در نظر داریم شعب را در سطح شهرستانهای آذربایجان غربی افزایش دهیم.
معاون فرهنگی تربیتی مدیریت حوزههای علمیه بانوان آذربایجان غربی گفت: در ارومیه این زمینه فراهم شده است که 14 کانون به اسم چهارده معصوم(ع) با محوریت ومدیریت طلاب حوزه علمیه سطح سه بانوان تأسیس و راهاندازی شود.