کد خبر: 1464792
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۸
مسئول سازمان دارالقرآن آذربایجان شرقی:

میان قرآن و عترت در هیئت‎های عزاداری فاصله ایجاد نشود

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام حسن‎‏جهان از اجرای برنامه‎‏های متنوع قرآنی در هیأت‎های عزاداری برای نخستین بار در ماه محرم امسال خبر داد و تأکید کرد: نباید در هیأت‎های عزاداری میان قرآن و عترت فاصله ایجاد شود.

حجت‌الاسلام حمید حسن‎‏جهان، مسئول دارالقرآن اداره‌کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، ختم قرآن برای اباعبدالله‌الحسین(ع)، تلاوت قرآن با حضور قاریان برجسته استانی و تفسیر آیات قرآن قبل از شروع  مراسم‌های عزاداری و به خصوص در روز عاشورا و تاسوعای حسینی را ازجمله برنامه‎‏های متنوع قرآنی ماه محرم امسال عنوان کرد.

وی با تأکید براینکه اجرای برنامه‎‏های قرآنی در هیأت‎های عزاداری برای نخستین بار در ماه محرم امسال رونق گرفته است، گفت: نباید در هیئت‎های عزاداری میان قرآن و عترت فاصله ایجاد شود؛ متاسفانه در سال‎های اخیر شکافی بین قرآن و ائمه اطهار(ع) در درون هیئت‎‏ها و فعالان قرآنی دیده می‏‌شود که توجه به قرآن در این مراسم‌ها کمرنگ شده است.

حجت‌الاسلام حسن‎‏جهان اضافه کرد: دشمنان اسلام و قرآن نیز از وجود این شکاف سوءاستفاده کرده و با انواع روش‌ها به تحریف واقعه کربلا و عاشورا می‌پردازند؛ لذا باید در عزاداری‌های ماه محرم برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن به حبل متین الهی، قرآن و تعالیم ائمه اطهار(ع) چنگ زد و قرابت و نزدیکی این دو را برای مردم تبیین کرد.

مسئول دارالقرآن اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سنت عزاداری امام حسین(ع) سال‎هاست در کشور ما به صورت دسته‎های زنجیرزنی، سینه‎زنی و... برگزار می‎شود و برنامه‎های قرآنی جایگاه ویژه‏ای در این مراسمات نداشته، مسئولان، فعالان قرآنی و مردم ولایتمدار کشور باید برای تحقق این واجب الهی بسیج شده و در این عزاداری‌ها نهضت قرآنی را راه‎اندازی کنند.

captcha