کد خبر: 1464908
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۸

سوگواره «بصیرت عاشورایی» در بیجار برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: رئیس اوقاف و امور خیریه بیجار از برگزاری سوگواره «بصیرت عاشورایی» همزمان با سراسر کشور در بیجار خبر داد.

بهمن آقاخانی، رئیس اوقاف و امور خیریه بیجار در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، با اشاره به اعزام 49 مبلّغ به بقاع متبرکه و مساجد روستایی در بیجار، اظهار کرد: این روحانیون با هدف روضه‎خوانی، تعزیه‌خوانی و اطعام به روستاهای مجاور شهرستان اعزام شده‌اند.

وی از برگزاری همایش بزرگ «لبیک یا حسین(ع)» ویژه سوگواره بصیرت عاشورایی در شهر پیرتاج خبر داد و افزود: این همایش با حضور عزاداران و سخنرانان برجسته کشوری در امامزادگان شهر پیرتاج برگزار شد.

رئیس اوقاف و امور خیریه بیجار با بیان اینکه در پایان این مراسم میثاق‌نامه همایش لبیک یا حسین(ع) قرائت شد، بیان کرد: توزیع پرچم و پیشانی‌بند لبیک یا حسین(ع) بین عزاداران حسینی و امضای طومار میثاق نامه توسط مردم از برنامه‌های این همایش است.

وی از برگزاری همایش رهروان زینبی در روز دوازدهم محرم خبر داد و عنوان کرد: این همایش با حضور پرشور بانوان عزادار در بقعه سیدفروع‌الدین بیجار برگزار می‌شود.

آقاخانی تصریح کرد: در تمامی برنامه‌های سوگواره بصیرت عاشورایی، خیمه‌های معرفت با هدف پاسخگویی به مسائل شرعی و چگونگی وقف برپا می‌شود.

وی فروش اوراق وقف جهت ساخت بیمارستان فوق تخصصی سرطان در ویژه برنامه‌های عاشورا را از دیگر برنامه‌های سوگواره بصیرت عاشورایی عنوان کرد و یادآور شد: این بیمارستان در تهران و شهر ری احداث می‌شود.

captcha