کد خبر: 1464914
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۵
امروز؛

یادواره ۲۲ شهید عشایری در مارگون برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: فرمانده بسیج عشایر کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری یادواره ۲۲ شهید عشایری در بخش مارگون امروز، ششم آبان‌ماه جاری خبر داد.

علی ستوده نیا، فرمانده بسیج عشایر کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، از برگزاری یادواره 22 شهید عشایری در بخش مارگون امروز، ششم آبان‌ماه جاری خبر داد و گفت: این یادواره ساعت 14 امروز با حضور اقشار مختلف مردم و بسیجیان عشایری برگزار می‌شود.

وی در ادامه سخنان خود افزود: استمرار راه شهدا در زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره آن‌ها خواهد بود و وظیفه همه ما پاسداری از دستاوردهای عظیم آنان است.

فرمانده بسیج عشایر کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه دمیدن عطر وجودی یاد و خاطره شهدا در فضای غبارآلود جامعه باعث زنده نگهداشتن یاد و خاطره آنها در جامعه می‌شود، بیان کرد: هر کسی قدمی در راه برگزاری یادواره شهدا برمی‌دارد یقیناً به دعوت شهدا و بنا به خاطر عنایت ویژه‌ای است که شهدا به دست‌اندرکاران برگزاری یادواره‌های شهدا دارند.

ستوده‌‌نیا یادآور شد: حضور نوجوانان و جوانان در کنار افراد سالخورده در این مراسم معنوی حکایت از ریشه قوی فرهنگ ایثار و شهادت در ذهن و باور نسل جوان دارد.

captcha