کد خبر: 1465164
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۲
جهانگیری:

انجام فعالیت‌های صنعتی موجب غفلت از امور قرآنی نشود

گروه اجتماعی: معاون اول رئیس‌ جمهور پرداختن به مباحث فرهنگی را از دیگر مباحث مورد توجه مدیران کارخانجات صنعتی عنوان کرد و گفت: صرف انجام دادن فعالیت صنعتی نباید شما را از انجام امور فرهنگی ـ قرآنی بازدارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌ جمهور عصر روز گذشته، ششم آبان‌ماه در مراسمی که به‌منظور دیدار با کارگروه‌های اقتصادی استان برگزار شد، ضمن تقدیر از فعالان اقتصادی که در استان مشغول خدمت‌رسانی هستند، گفت: انتظار می‌رود با کمک کارخانجات صنعتی که در این استان وجود دارند نظام از آبادانی بیشتری برخوردار باشد.

وی با بیان این مطلب که برای ساختن رفع مشکلات و موانع باید همگان بسیج شده و در قالب عزمی ملی اهداف نظام پیش برده شود، اضافه کرد: بی‌شک اگر دولت در جای خود و آحاد مردم در جایگاه خویش وظایف و رسالت خویش را به درستی انجام دهند، هیچ‌گاه دچار نقصان و کاستی نمی‌شویم.

جهانگیری ضمن تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های موجود در کشور، اظهار کرد: بی‌شک اگر سعادت و پیشرفت کشور مدنظر باشد باید از تمامی ذخائر و منابعی که در دسترس وجود دارد به نحو احسن استفاده و اجازه به هرز رفتن منابع و معادن را ندهیم.

وی فعالیت بخش خصوصی را راهکاری برای رونق فعالیت‌های اقتصادی برشمرد و اظهار کرد: با سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی خواهیم توانست از سد تمامی مشکلات اقتصادی که فراسوی دولت وجود دارد عبور کرده و به دشمنان که همواره از گزینه‌های روی میز یاد می‌کنند بگوییم دولت و ملت شریف ایران با هدایت رهبری شجاع و فرزانه هیچگاه اسیر وسوسه‌های شما و دیگر ایادی مزدور نخواهند شد.

این مقام مسئول در ادامه با بیان این مطلب که دشمن با وجود تحریم‌های سنگین قصد داشت شرایط اقتصادی سنگینی را بر نظام مقدس جمهوری اسلامی وارد کند، تصریح کرد: خوشبختانه با وجود جوانانی متعهد و متخصص ایران از تحریم‌های وارده به عنوان عاملی برای پیشرفت استفاده کرده و تمامی تحریم‌ها را به فرصتی طلایی تبدیل کرد.

دولت باهرگونه فساد به‌ویژه فساد اقتصادی و مالی مبارزه کرده و می‌کند

وی از تورم کمتر از 20 درصد خبر داد و گفت: خوشبختانه به‌واسطه تشکیل کارگروهای اقتصادی زبده و کارآمد تا مهرماه امسال شاهد کاهش بسیار چشم‌گیر تورم بودیم، از این‌رو امید است تا پایان سال جاری شاهد رقمی بیشتر ازاین باشیم و درصدد رفاه حال مردم برآییم.

جهانگیری بر لزوم ایجاد فضایی امن و آرام توسط دولت در زمینه اقتصادی و دیگر زمینه‌ها تأکید کرد و افزود: سرمایه‌داران داخلی اگر در کشور احساس امنیت خاطر و آرامش فکری داشته باشند قطعاً سرمایه خویش را در تولیدات داخلی سرمایه‌گذاری کرده و در رقابت با دیگر رقبای خویش به قله‌های رفیع موفقیت دست می‌یابند.

معاون اول رئیس‌ جمهور در بخش دیگر از سخنان خویش به مذاکرات اخیر نیز اشاره کرد و گفت: هیئت مذاکره‌کننده با تمام قوا از آرمان‌های انقلاب و اهداف مدنظر مقام عظمای ولایت دفاع کرده و اجازه نخواهند داد ذره‌ای از حقوق ملت شریف و فهمیم ایران اسلامی پایمال شود.

جهانگیری با بیان این مطلب که دولت باهرگونه فساد به‌ویژه فساد اقتصادی و مالی مبارزه کرده و در این خصوص ذره‌ای کوتاه نخواهد آمد، اظهار کرد: سیستم بانکی برای طلب مطابات خویش از مردم باید به‌واسطه قسط بندی و نشست دوسویه طلب خویش را از مشتریان خوش قول که از لحاظ مالی در سطح پائین‌تر هستند مطالبه کند.

وی شجاعت در تصمیم‌گیری را از شاخه‌های مدیریتی خواند و اظهار کرد: امید است با وجود مدیریتی که در سیسم مدیریتی دولت تدبیر و امید ایجاد شده است مشکلات فرا‌روی مردم رفع شده و شاهد رفاه هرچه بیشتر مردم باشیم.

تأسی به آیات الهی در روند روبه رشد فعالیت‌‌های اقتصادی بسیار حائز اهمیت است
جهانگیری پرداختن به مباحث فرهنگی را از دیگر مباحث مرد توجه کارخانجات صنعتی عنوان کرد و افزود: صرف انجام دادن فعالیت صنعتی نباید شما را از انجام امور فرهنگی - قرآنی بازدارد چراکه تأسی به آیات الهی و انجام امور فرهنگی در روند روبه رشد فعالیت‌‌های اقتصادی بسیار حائز اهمیت است.

معاون اول رئیس‌ جمهور ظرفیت‌های نهفته در استان مرکزی را بسیار قابل توجه توصیف کرد و با اشاره به این مطلب که باید از تمامی ذخائر و منابع خدادادی بهترین استفاده لازم را برد، گفت: این استان به‌عنوان استان امام یکی از مفاخر کشور به شمار می‌رود؛ بنابراین با استفاده از ظرفیت های آن خواهیم توانست انقلاب و اسلام را در سایر نقاط جهان بسط و گسترش دهیم.

معاون اول رئیس‌ جمهور در نشست شورای استان مرکزی نیز با اشاره به اجرای طرح هدفمندسازی یارانه‌ها در دولت قبل گفت: طرح هدفمندسازی یارانه‌ها در مقطعی که انجام گرفت از حیاتی‌ترین نیازهای کشور بود که باید انجام می‌شد، از این‌‌رو همه گروه‌ها، نخبگان و مسئولان هم از آن حمایت کرده‌اند به امید آنکه این طرح موجب تحول در کشور شود اما به‌دلیل بد تکرار شدن این طرح، هدفمندسازی یارانه ها به یکی از تنگناهای جدی کشور تبدیل شد که دولت یازدهم در آغازین روزهای کار تمام هم و غم خود را برای حل این تنگنا به‌کار بست.

وی با بیان این مطلب که در اثر بد اجرا شدن طرح هدفمندی یارانه‌ها آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها دچار مشکل شده و کارهای عمرانی کشور نیز متوقف ماند، اضافه کرد: به این واسطه تورم در کشور افزایش یافت و دولت یازدهم باید برای این مشکلات چاره اندیشی می کرد.

جهانگیری اجرای طرح سلامت، طرح امنیت قضایی، حمایت از تولید را از اقدامات مهم دولت در راستای حل مشکلات اقتصادی کشور عنوان کرد و افزود: دولت با برنامه‌ریزی توانست تورم 40 درصدی را تا مرز زیر 20 درصد کاهش داده است، لذا شاهدیم که سازمان‌های بین‌المللی این اقدام دولت را الگویی غیرقابل تصور عنوان می‌کنند.

وی از استان مرکزی به‌عنوان یکی از استان‌های مهم کشور یاد کرد و گفت: این استان نه‌تنها باید مشکلات خود را در حوزه اشتغال از بین ببرد، بلکه باید مشکل استان‌های دیگر را نیز حل و فصل کند.

جهانگیری با بیان اینکه واحدهای تولیدی این استان جزو واحدهای مهم صنعتی کشور محسوب می‌شوند، اظهار کرد:‌ این استان از نظر کشاورزی ظرفیت بسیار بالایی دارد که اگر به این ظرفیت‌ها توجه شود روز به روز به شکوفایی استان و کشور افزوده می‌شود.

وی تأکید کرد: یکی از مطالبات مهم مردم این استان مباحث زیست محیطی است که ما تلاش داریم به این مطالبات مردم جامه عمل بپوشانیم.

معاون اول رئیس‌جمهور در پایان با اشاره به مشکلات کم آبی کشور اضافه کرد: اکثر شهرهای کشور با مشکل جدی آب مواجه هستند که بسیار لازم است نخبگان برای این مشکل برنامه داده و این مشکل جدی که بسیاری از مناطق ایران را تهدید می‌کند رفع کنیم.

captcha