کد خبر: 1465225
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۸

تنها شور حسینی(ع) است که دستگاه ظالمان را متزلزل می‏‌کند

کانون خبرنگاران نبأ/ سیده‌سلیله عمادی: استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به تلاش بنی‌امیه و بنی‌عباس برای خاموش کردن نور حسین بن علی(ع) اظهار کرد: تنها شور حسینی است که دستگاه ظالمان را می‌تواند متزلزل کند.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین شاهینی، استاد حوزه علمیه قم در مراسم قرائت دعای توسل در مسجد مقدس جمکران با بیان اینکه امام زمان(عج) انتقام خون به ناحق ریخته اهل‌ بیت(ع) را می‌گیرند، گفت: صاحب‌الزمان(ارواحنا فداه) امید شیعیان هستند.

وی افزود: در روایت آمده زمانی که امام حسین(ع) به دنیا آمدند جبرئیل خبر شهادت ایشان را به نبی اکرم(ص) داد که ایشان شروع به گریه کردند، جبرئیل گفت «یا رسول‌الله ناراحت نباش فردی از امت تو انتقام خون اهل‌ بیت تو را می‌گیرد».

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه سیدالشهدا(ع) از شهادت خویش خبر داشتند، اظهار کرد: قبل از وقوع واقعه کربلا پیامبر(ص) و امیرمؤمنان(ع) از آن خبر داده بودند؛ امام حسین(ع) خود نیز خبر از شهادتشان داده بودند. امام حسین(ع) در روایتی می‌فرمایند «اگر من به کربلا نرفته و به این شهادت تن ندهم این مردم با چه چیزی امتحان و آزمایش شوند».

حجت‌الاسلام شاهینی با بیان اینکه امام حسین(ع) شهید شدند تا راه جهل و نادانی بر امت بسته شود، عنوان کرد: امام(ع) به‌خاطر امت بود که آن همه مشقت و سختی را تحمل کرد؛ جایگاه حضرت سیدالشهدا(ع) و دستگاه ایشان بسیار با ارزش است، از این‌رو هر ساله بر شکوه عزاداری‌های ایشان افزوده می‌شود.

وی تصریح کرد: کربلا و امام حسین(ع) قضیه‌ای است که هیچ‌گاه کم‌رنگ نمی‌شود؛ چراکه خدا پشتیبان آن است، امام حسین(ع) ثارالله هستند؛ سیدالشهدا(ع) قادر بودند که در روز عاشورا نگذارند این همه مشکلات به وجود ایشان وارد شود، ولی اگر عاشورا نبود اسلام نبود.

استاد حوزه علمیه با اشاره به تلاش بنی‌امیه و بنی‌عباس برای خاموش کردن نور حسین بن علی(ع) اظهار کرد: تنها شور حسینی است که دستگاه ظالمان را می‌تواند متزلزل کند.

وی عنوان کرد: دشمنان بسیار تلاش کردند تا مردم را تحت سیطره خود قرار دهند، ولی نام و یاد اباعبدالله‌الحسین(ع) بود که نگذاشت این اتفاق بیفتد؛ پشتیبان دستگاه امام حسین(ع) خدا است و فرد تا زمانی که وصل این مجالس باشد همواره مزد الهی را دریافت می‌کند.

حجت‌الاسلام شاهینی با بیان اینکه امام حسین(ع) مصباح‌الهدی و چراغ هدایت هستند، اظهار کرد: اکنون در دنیا ظلم‌های زیادی از سوی مستکبران صورت می‌گیرد ولی با این وجود شیعیان چون از امام حسین(ع) الگو گرفته‌اند زیر بار این ظلم نمی‌روند.

وی افزود: دنیای غرب دنیا پوچی است، در آنجا تنها مادی‌گری مطرح است، کرامت انسانی موضوعیت ندارد؛ در حالی که ما مولایی همانند امام حسین(ع) داریم؛ این‌ها برای ما نعمت و افتخار است، قدر خودمان را باید بدانیم.

استاد حوزه و دانشگاه تأکید کرد: در طول تاریخ دشمنان بسیار تلاش کردند که شیعه را ریشه‌کن کنند، تعداد زیادی را کشتند، ولی نام حسین بن علی(ع) بود که شیعه را زنده نگه داشت.

*منبع: روابط عمومی مسجد مقدس جمکران

captcha