کد خبر: 1465337
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۳

پیکر دو شهید دوران دفاع مقدس در تبریز تشییع شد

گروه اجتماعی: پیکر دو شهید دوران دفاع مقدس بر روی دوش مردم ولایت‌‎مدار و شهیدپرور تبریز تشییع شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، امروز، هفتم آبان پیکر دو شهید دوران دفاع مقدس که از ساعت هفت لغایت ۹:۳۰ در برنامه عزاداری هیأت رزمندگان اسلام در مصلی حضرت امام خمینی(ره) تبریز قرار داشت، پس از اظهار ارادت و دلبستگی مردم به شهدا از مصلی امام(ره) تا میدان ساعت تبریز بر دوش مردم تشییع شد.

براساس این گزارش، شهید اصغر امیر فقیردیزجی متولد 1342 که در عملیات خیبر در 1362 به شهادت رسید و شهید فرهاد نظیری متولد 1347 که در عملیات مطلع الفجر در گیلان غرب در 1360 به فیض شهادت نائل شد، شهدایی بودند که امروز تشییع شدند. این دو شهید از لشگر 31 عاشورا به جبهه اعزام شده بودند. 

پس از برگزاری مراسم تشییع جنازه، یکی از شهدا در گلزار شهدای خطیب و دیگری در گلزار شهدای وادی رحمت تبریز به خاک سپرده می‌‎شود.

captcha