کد خبر: 1466352
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۷
تا پایان سال جاری؛

۳۰ یادواره شهدا در خمین برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: معاون سیاسی ـ اجتماعی فرمانداری خمین از برگزاری ۳۰ یادواره شهدا تا پایان سال جاری در این شهرستان خبر داد.

احمد طهرانی، معاون سیاسی ـ اجتماعی فرمانداری خمین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: طبق سند توسعه فرهنگی استان، برگزاری 30 یادواره شهدا برای بنیاد شهید و امو ایثارگران این شهرستان تدوین شده است.

وی اضافه کرد: ما وارثان خون شهدا هستیم و باید تلاش کنیم نام و یاد شهدا را در نسل‌های آینده زنده نگه‌داریم.

طهرانی در ادامه برگزاری یادواره‌های شهدا را ادای دین به ایشان بیان کرد و گفت: شهدا افتخار امت اسلامی هستند و مانند شمعی فروزان راهنمای مردم در زندگی خود هستند.

وی اظهار کرد: هر آنچه امروز داریم از امنیت گرفته تا پیشرفت‌های علمی و هسته‌ای را مرهون خون شهدا و ایثار و غیرت آن‌ها هستیم.

طهرانی با اشاره به اینکه خمین 47 شهید اصناف را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است، یادآور شد: مراسم یادواره شهدای اصناف روز 19 آذرماه امسال برگزار می‌شود.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به هفته فرهنگی شهرستان‌ها، یادآور شد:21 تا 28 فروردین‌ماه سال آینده همزمان با میلاد دونور به‌عنوان هفته فرهنگی شهرستان خمین نام‌گذاری شده است.

captcha