به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) حجتالاسلام محمدتقی قندی، معاون فرهنگی تربیتی حوزههای علمیه خواهران بخشهای مختلف این فراخوان را شامل مقاله، آثار ادبی (شعر، داستان، متن ادبی و...)، آثار هنری (خطاطی، نقاشی، طراحی، گرافیک و...) و نرمافزار عنوان کرد.
وی افزود: دو محور کلی شامل فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی و امر به معروف و نهی از منکر از منظر قرآن و عترت محورهای این فراخوان را تشکیل میدهند.
قندی تصریح کرد: در محور فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی، موضوعاتی مانند تأثیر سبک زندگی اسلامی بر فرهنگ و اقتصاد، وظایف مدارس علمیه در راستای فرهنگسازی دینی، شاخصهای مدیریت جهادی، جایگاه عزم ملی و مدیریت جهادی در ارتقای سطح فرهنگی و اقتصادی جامعه، بررسی مسائل فرهنگی- اقتصادی جامعه و ارائه پیشنهادات و راهکارهای مناسب و تأثیر منفی جریانسازی رسانههای بیگانه در فرهنگ معیشتی مردم و نحوه مهار آن از جمله موضوعات قابل طرح هستند.
حجتالاسلام قندی اضافه کرد: در محور امر به معروف و نهی از منکر از منظر قرآن و عترت نیز موضوعاتی شامل شیوههای عملی امر به معروف و نهی از منکر و راهکارهای کارآمدی آن، بررسی عوامل مهجوریت امر به معروف و نهی از منکر و چگونگی رفع آن بررسی میشوند.
وی ادامه داد: همچنین شیوههای نوین و صحیح امر به معروف و نهی از منکر، نقش رسانهها در تقویت فریضه امر به معروف و نهی از منکر، وظایف مسئولان حکومتی در ترویج امر به معروف و نهی ازمنکر، بررسی شبهات فریضه امر به معروف و نهی از منکر و پاسخ آنها و ارائه راهکارهای مناسب به منظور اصلاح روشهای امر به معروف و نهی از منکر از موضوعات قابل بررسی در این موضوع هستند.
وی با بیان اینکه این مسابقه در دو سطح مدرسهای و کشوری برگزار خواهد شد، افزود: شرکت در فراخوان شامل طلاب مشغول به تحصیل در مقاطع تحصیلی سطح دو و سه (کارشناسی و کارشناسی ارشد) میشود.
معاون فرهنگی تربیتی حوزههای علمیه خواهران مهلت ارائه اثر از سوی طلاب به مدارس علمیه خواهران را دهم دیماه ذکر کرد.