کد خبر: 1466870
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۴
سید‌مصطفوی:

صف‌های نماز در مدارس با حضور دبیران مزین شود

گروه اجتماعی: مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی گفت: صف‌های نماز در مدارس با حضور پررنگ دبیران مزین شود تا شاهد دلگرمی در گرایش دانش‌آموزان به برپایی هرچه باشکوه‌تر نماز در مدارس باشیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌غربی فریدون‌ سید‌مصطفوی، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی امروز، 11 آبان‌ماه در آیین افتتاح دفاتر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان سراسر استان افزود: : حضور همکاران در صف‌های نماز مدارس با حضور پررنگ دبیران مزین شود تا شاهد دلگرمی در گرایش دانش‌آموزان به برپایی هرچه باشکوه‌تر نماز در مدارس باشیم که این مهم نیازمند عنایت مدیران مدارس است.

وی با اشاره به دیدار اخیر مسئولین آموزش و پرورش با مقام معظم رهبری، اظهار کرد: اخیرا مسئولین آموزش و پرورش دیداری با مقام معظم رهبری داشتند و ایشان به دو سفارش تأکید و توجه فراوان داشت  که شامل  دوری نجستن از ارزش‌ها و مداومت دیدار با خانواده شهدا است که امیدوارم بتوانیم براساس آموزه‌های دینی به فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه آموزش و پرورش به بهترین شکل جامع عمل بپوشانیم.

سید‌مصطفوی، بیان کرد: در حوزه تربیتی بحث نماز و قرآن یکی از مأموریت‌های جدی و اساسی است  که در این راستا 37 هزار نهاد در سراسر استان آماده شده‌اند تا با تلاش مضاعف این دو ماموریت مدنظر رهبری را به نحو احسنت انجام دهند.

وی، تصریح کرد: حضور همکاران معلم در نماز جماعت مدارس باعث دلگرمی و حضور بیشتر دانش‌آموزان در سر صف‌های نماز می شود، از اینجا از تمام مسئولین آموزش و پرورش خواستاریم حتما با مدیران مدارس این امر در میان گذاشته شود تا صف‌های نماز با حضور همکاران پررونق شود.

سید‌مصطفوی، اظهار کرد: مقام معظم رهبری فرموده‌اند که به دانش آموزان آیات منتخب و موضوعی را یاد بدهید در این راستا کتابچه‌ای آماده شده و در اختیار دانش آموزان سراسر کشور قرار گرفته است  تا دانش‌آموزان از این آیات الهی در صحبت‌ها و کلام‌های روزانه‌ خویش استفاده کنند.

وی به اهمیت و تأثیر آثار استاد شهید مطهری اشاره کرد و گفت: آثار استاد شهید مطهری به زبان کودک طراحی و آماده شده است که امیدواریم با تفکرات استاد مطهری زمینه را برای آشنایی نسل جدید با نسل انقلاب فراهم شود.

سید‌مصطفوی، افزود: آشنایی بیشتر کودکان و نوجوانان با ائمه اطهار (ع) و امام شناسی امری لازم اجتناب ناپذیر است و ما هر چه قدر می‌توانیم باید در این حوزه تلاش کنیم و استفاده از روحانیون در سر کلاس‌های درسی در رسیدن به این هدف بیشتر کمک می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی اظهار کرد: امروز اداره کل آموزرش و پرورش استان تمام فعالیت‌های تربیتی را یکجا و با هم هدایت می‌کند، به طوری که 550 هزار نفر دانش‌آموز در سراسر استان وجود دارند و همه این عزیزان به گونه‌ای در فعالیت‌های تربیتی مشارکت دارند و ما را در انجام این مسئولیت کمک و همراهی می‌کنند.

captcha