کد خبر: 1470574
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۹

صبر و استقامت زینب(س) قیام امام حسین(ع) را ماندگار کرد

گروه اجتماعی: مدرس حوزه علمیه قم گفت: حضرت زینب (س) در قیام امام حسین (ع) نقش تکمیل‌کننده قیام را داشت و می‌خواست فلسفه قیام برای مردم تبیین شود و با صبر و استقامت آن را برای جهانیان ماندگار کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حافظه تنهایی، مدرس حوزه علمیه قم در همایش رهروان زینبی(س) امروز، 15 آبان ماه در بقعه متبرکه هاجره خاتون سنندج برگزار شد، با اشاره به اینکه حضرت زینب (س) در قیام امام حسین(ع) نقش تکمیل‌کننده قیام را داشت، اظهار کرد: زینب(س) می‌خواست فلسفه قیام برای مردم تبیین شود و با صبر و استقامت آن را برای جهانیان ماندگار کرد.

وی افزود: ایشان با الگوگیری از امیرالمؤمنین(ع) پدر بزرگوارشان آموختند که چگونه در راه خدا باید رنج‌ها را تحمل کرد و مصالح فردی را فدای مصلحت دین اسلام کرد.

مدرس حوزه علیمه قم با اشاره به اینکه اگر انسان صدها بار توبه را بشکند باز خداوند توبه پذیر است، اعلام کرد:  گناه باعث می‌شود دعاهای ما در پیشگاه خداوند حبس شود.
وی با اشاره به اینکه در توبه همیشه برروی تمام بندگان خداوند متعال باز است، افزود: توبه باید درونی و عمقی باشد چراکه زمینه‌ساز تطهیر قلب است.
مدرس حوزه علمیه قم با اعلام اینکه استغفار شش مرحله دارد، اعلام کرد: پشیمانی از گناه، تصمیم به ترک گناه، ادای دین، پرداخت حق الناس، گداختن گوشتی که از گناه بر بدنش بوده و طلب استغفار از خداوند مراحل شش گانه استغفار است.
وی توبه را زمینه‌ساز ازدیاد فرزندان و افزایش اموال دانست و بیان کرد: تنور آتش دنیایی نسبت به آخرت بسیار سردتر است و توبه می تواند آتش آخرت را برما سرد سازد.
تنهایی در ادامه با اشاره به تسلیت ایام سوگواری حضرت امام سجاد(ع) عنوان کرد: امام سجاد همواره در حال عبادت و راز و نیاز با خداوند متعال بود و هیچ چیزی و هیچ کسی در زمان عبادت ایشان نمی توانست او را از عبادت خداوند باز دارد.
وی به حدیثی از امام سجاد اشاره کرد و گفت: امام سجاد(ع) می فرماید با پنج فرد فاسق، بخیل، کذاب، احمق و قطع رحم هیچگاه معاشرت نکن چراکه در دوستی با آن ها به انسان ضررهای زیادی می‌رسد.
وی با اشاره به اینکه در دین اسلام ما الگوهای عملی زیادی وجود دارد، بیان کرد: در روز قیامت خداوند متعال از ما می‌پرسد که با وجود این الگوها چرا باز به گناه روی آوردی و به درگاه خدا توبه نکردی.
تنهایی حضرت زینب(س) را بهترین الگو برای زنان مسلمان عنوان و خاطرنشان کرد: در خط و راه حضرت زینب حرکت کردن وظیفه ما را سنگین‌تر کرده و تعهدات ما را در برابر دین اسلام بیشتر خواهد کرد.
وی یادآور شد: حضرت زینب(س) بازمانده کربلا بود که با وجود به شهادت رسیدن خانواده اش به دست یزیدیان باز ساکت نماند و پیام نهضت امام حسین(ع) را جهانی کرد و آنچه امروز از قیام کربلا برای ما بیان می‌شود به خاطر صبر و استقامت این بانوی اسلام بوده است.
گفتنی است؛ میثاق نامه آئین رهروان زینبی در پایان به امضای حاضران رسید و به این شیوه خود را ادامه دهندگان مسیر جاودانه این بزرگ بانوی تاریخ اسلام اعلام کردند.

captcha