کد خبر: 1470775
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۴

برگزاری مراسم دهه دوم محرم در حسینیه سنندج

گروه اجتماعی: رئیس شورای هیئت‌های مذهبی استان کردستان گفت: مراسم دهه دوم محرم در حسینیه شهرستان سنندج با حضور اعضای هیئت‌های مذهبی آغاز شد.

علی خزایی، رئیس شورای هیئت‌های مذهبی کردستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، با اشاره به اینکه مراسم دهه دوم محرم در حسینیه شهرستان سنندج با حضور اعضای هیئت‌های مذهبی آغاز شد، اظهار کرد: این مراسم در دهه دوم محرم به مدت ۱۰ شب در حسینیه شهرستان سنندج برگزار می‌شود.

وی افزود: در این مراسم هیئت مذهبی محبان اباعبدالله‌الحسین(ع) میزبان برنامه‌های دهه دوم محرم خواهد بود و روحانیون و مداحان منطقه نیز در برنامه‌های این ایام سخنرانی و مدیحه‌سرایی خواهند کرد.

رئیس شورای هیئت‌های مذهبی کردستان از برگزاری مراسم دهه دوم محرم در هیئت انصارالمهدی(عج) جهاد کشاورزی سنندج خبر داد و اعلام کرد: این هیئت مذهبی نیز برنامه‌های محافل قرآنی و سخنرانی در این ایام دارند.

وی با اشاره به اینکه امر به‌معروف و نهى از مـنکر مـهمتـرین ارکان دین است، بیان کرد: بزرگترین انگیزه قیام امام حسین(ع) مسئله امر به معروف و نهى از مـنکر است و امـام(ع) در درجه اول مسئول اجرای این امر مهم اسلامى است.

خزایی یادآور شد: ما مسلمانان نیز با پیروی از سرور وسالار شهیدان همواره باید اجرا کننده امر به‌معروف و نهی از منکر باشیم ودر ای راستا گام‌های مثبتی برداریم.

captcha