کد خبر: 1471160
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۹
امام جمعه خوی:

مقابله با شبهه‌افکنی‌های غربی از رسالت‌های روحانیون است

گروه اجتماعی: تبلیغ معارف دینی، پاسخ‌گویی به شبهات و مقابله با شبهه‌افکنی‌های رسانه‌های غربی از رسالت‌هایی است که روحانیون برعهده دارند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام سیدرضی شکوری، امام جمعه خوی دیروز شنبه، 17 آبان‌ماه در همایش فضلا و طلاب اعزامی از حوزه علمیه قم که به مناسبت ماه محرم‌الحرام در دفتر امام جمعه خوی برگزار شد، اظهار کرد: به برکت انقلاب اسلامی و حاکمیت نظام جمهوری اسلامی، رسالت و وظایف روحانیون شیعه بسیار سنگین شده است و روحانیون باید خود را برای انجام این رسالت الهی آماده کنند.

وی ادامه داد: مبارزه با استکبار جهانی و عوامل دست‌نشانده آن‌ها در جوامع اسلامی، دفاع و حمایت عالمانه از نظام جمهوری اسلامی و حمایت علمی و عملی از ارکان نظام و مراکز آموزش عالی از دیگر رسالت‌های مهم و سنگینی است که روحانیون برعهده دارند.

حجت‌الاسلام شکوری ضمن قدر‌دانی از فعالیت‌های تبلیغی و فرهنگی 45 نفر از فضلا اعزامی از حوزه علمیه قم در طول دهه اول ماه محرم در مساجد شهری و روستایی، مدارس آموزش و پرورش در سطوح مختلف، گفت: با توجه به تحولات به وجود آمده در شیوه‌های تبلیغی و اطلاع‌رسانی لازم است روحانیون برای تحت پوشش قرار دادن و رهنمایی کردن تمام اقشار جامعه به‌ویژه قشر جوان که آسیب‌پذیر‌ترین قشر جامعه محسوب می‌شوند برنامه‌ریزی‌های صحیحی را داشته باشند.

وی افزود: خوشبختانه امروزه حوزه‌های علمیه در سطح کشور به‌ویژه حوزه علمیه قم متوجه وظایف و رسالت سنگین خود در راستای تحقق بخشیدن به آرمان‌های اسلامی و دینی خود هستند و این وظیفه سنگین را به درستی انجام می‌دهند.

امام‌جمعه خوی گفت: لازم است اقدامات لازم در جهت ایجاد هماهنگی هر چه بیشتر در زمینه تبلیغاتی و فرهنگی قبل از ماه‌های رمضان و محرم  و در طول سال انجام گیرد تا در این ماه‌های پر فضیلت افراد جامعه بیش از پیش بتوانند خود را با آموزه‌های دینی مأنوس کنند.

captcha