حجتالاسلام سیدحسن حسینیپناه، مدیر پرورشی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) گفت: نهمین دوره مسابقات قرآن حوزههای علمیه خواهران در 400 مدرسه علمیه در سراسر کشور برگزار میشود.
وی ادامه داد: این مسابقات در رشتههای قرائت، حفظ، ترجمه و مفاهیم همچنین فراخوان مقاله و آثار ادبی در سه مرحله برگزار خواهد شد و علاقهمندان میتوانند آثار خود را تا دهم دی ماه به مدارس علمیه ارسال کنند.
حسینیپناه تصریح کرد: این مسابقات در مراحل مدرسهای، استانی و کشوری برگزار و نفرات برتر مراحل مقدماتی در مرحله کشوری با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.
وی افزود: در پایان مسابقات مرحله کشوری، مراسمی برگزار و از نفرات برتر در رشتههای مختلف با حضور مدیران حوزه تجلیل میشود.
وی با بیان اینکه حفظ به صورت ترتیبی و موضوعی انجام میشود، تصریح کرد: همچنین فراخوان مقالات با دو موضوع شعار سال و «امر به معروف و نهی از منکر» برگزار میشود.
حسینیپناه بیان کرد: در محور فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی، موضوعاتی مانند تأثیر سبک زندگی اسلامی بر فرهنگ و اقتصاد، وظایف مدارس علمیه در راستای فرهنگسازی دینی، شاخصهای مدیریت جهادی، جایگاه عزم ملی و مدیریت جهادی در ارتقای سطح فرهنگی و اقتصادی جامعه بررسی میشود. وی افزود: همچنین بررسی مسائل فرهنگی- اقتصادی جامعه و ارائه پیشنهادات و راهکارهای مناسب و تأثیر منفی جریانسازی رسانههای بیگانه در فرهنگ معیشتی مردم و نحوه مهار آن از دیگر موضوعاتی است که در فراخوان اعلام شده است.
وی افزود: در محور امر به معروف و نهی از منکر از منظر قرآن و عترت نیز موضوعاتی شامل شیوههای عملی امر به معروف و نهی از منکر و راهکارهای کارآمدی آن، بررسی عوامل مهجوریت امر به معروف و نهی از منکر و چگونگی رفع آن فراخوان شدهاند.
وی ادامه داد: همچنین شیوههای نوین و صحیح امر به معروف و نهی از منکر، نقش رسانهها در تقویت فریضه امر به معروف و نهی از منکر، وظایف مسئولان حکومتی در ترویج امر به معروف و نهی ازمنکر، بررسی شبهات فریضه امر به معروف و نهی از منکر و پاسخ آنها و ارائه راهکارهای مناسب به منظور اصلاح روشهای امر به معروف و نهی از منکر از موضوعات قابل بررسی در این دوره از مسابقات هستند.