کد خبر: 1471184
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۸
حجت‌الاسلام نکونام:

بقاع متبرکه ظرفیت‌های عظیم توسعه فرهنگ دینی هستند

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری امامزادگان و بقاع متبرکه را ظرفیت‌های عظیم برای توسعه فرهنگ دینی دانست و گفت: فراهم‌سازی زمینه رفاهی در این مکان‌ها علاوه بر اینکه دین ما را در حق این بزرگواران ادا می‌کند، موجب رشد و توسعه فکر و فرهنگ در جامعه خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام نکونام، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری شب گذشته، 17 آبان ماه در سفر به شهر بلداجی و زیارت امامزاده حمزعلی(ع)، امامزادگان واجب التعظیم در سراسر کشور را ظرفیت‌های عظیم برای توسعه فرهنگ دینی، گسترش فضاهای معنوی،  آموزشی و تعلیمی در جامعه دانست.

وی توجه و اعتقاد ویژه مردم استان و حتی کشور به امامزاده حمزه علی بلداجی را یادآور شد و با تاکید بر اینکه این اعتقاد و باور عمیق مردمی محکم و استوار بوده و خواهند ماند، بر لزوم فراهم سازی امکانات رفاهی و خدماتی در این مناطق زیارتی در راستای تامین رفاه حال مردم تاکیدکرد.

حجت‌الاسلام نکونام خدمت رسانی به زائران بقاع متبرکه را کمک به توسعه و رشد فکر و فرهنگ در جامعه دانست و گفت: خدمت رسانی و فراهم سازی زمینه رفاهی در این مکان‌ها علاوه بر اینکه دین ما را در حق این بزرگواران ادا می‌کند، موجب رشد و توسعه فکر و فرهنگ در جامعه خواهد شد.

وی با بیان اینکه این شخصیت‌های بزرگ چهره‌های مورد اعتماد و اعتقاد مردم هستند، اعتقاد و اعتماد مردمی به این بزرگواران را جزء سرمایه عظیم نظام دانست.

حجت‌الاسلام نکونام با تاکید بر لزوم ارزش قائل شدن، حفاظت و مغتنم شمردن این سرمایه‌های گرانبها ، همگان به ویژه مسئولان و متولیان امامزادگان و بقاع متبرکه را بر حفظ و صیانت از این امکان و سرمایه‌های عظیم توصیه و تاکید کرد.

وی با تاکید بر اینکه در راستای حفظ و صیانت از این امکان باید منابع مالی مشخصی تعیین و مورد توجه قرار بگیرد خاطرنشان کرد: برای حفظ این موقوفات و مراکز  دینی و فرهنگی باید یک منبع درآمدزایی مشخص و ثابتی درنظر گرفته شود.

نماینده ولی فقیه در استان با یادآور شدن اهمیت و جایگاه والای موقوفات در دین مبین اسلام، موقوفات را یک صدیقه جاریه و یادگاری ارزشمند به جامانده از افراد در دنیا و موجب سعادت در آخرت دانست.

به گفته وی، افراد می‌توانند با وقف محل کسب و کار و زندگی خودشان در راه نشر و تعمیق دین و فرهنگ اسلامی یادگاری‌های ارزشمندی را در دنیا و آخرت به یادگار بگذارند.

حجت‌الاسلام نکونام به وقف پاساژهای چندین طبقه با مغازه‌های فراوان در راه ائمه معصومین در کشور اشاره و اظهارکرد: در این استان نیز باید این چنین شیوه و راهکارهایی با هدف ایجاد درآمد زایی برای تامین نیازهای موقوفات اندیشیده شود.

وی افزود: مردم و متدینین بدانند هر میزان که از خودشان چیزهایی را به یادگار بگذارند و وقف کنند به طور قطع زمینه ماندگار خودشان در دنیا و آخرت ، زمینه ماندگار موقوفات در جامعه و توسعه فکر و فرهنگ اسلامی و سلامت فکری نسل جوان را فراهم ساخته اند.

حجت‌الاسلام نکونام ضمن تقدیر از خدمات و فعالیت‌های اداره اوقاف و امورخیریه، بر لزوم توسعه مبنایی کارها توسط این نهاد تاکید کرد و گفت: توصیه ما به اوقاف و امورخیریه این است که هر چه می تواند کارها و مسئولیت را مبنایی، توسعه بدهد.

وی توسعه مبنایی امور را موجب جلب اعتماد مردمی دانست و تصریح کرد: خدمات باید به گونه ای ارائه شود که مردم بدانند و متوجه بشوند که هر آنچه به این امکان اختصاص می دهند در همین مکان هزینه می شود.

حجت‌الاسلام نکونام امکان مذهبی و بقاع متبرکه را زیرساخت های فکری و فرهنگی نظام دانست و بر لزوم توسعه و گسترش روزافزون این مکان ها تاکیدکرد و افزود: رهبر انقلاب نسبت به این امکان عنایت و توجه ویژه دارند و بارها تاکید کرده اند که امکان فرهنگی و بقاع متبرکه سرمایه عظیم نظام هستند و باید نسبت به حفظ و صیانت آنها توجه ویژه صورت بگیرد.

captcha