کد خبر: 1472159
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۷

محفل انس با قرآن در ناحیه یک آموزش و پرورش اهواز برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: در راستای گسترش فرهنگ قرآنی و انس بیشتر دانش‌آموزان با قرآن کریم دومین محفل نورانی انس با قرآن در ناحیه یک آموزش و پرورش اهواز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش ناحیه یک اهواز، دومین محفل انس با قرآن به مناسبت ماه محرم در دبیرستان دخترانه شاهد رضوان برگزار شد.

بر اساس این گزارش برگزاری محفل انس با قرآن در ماه محرم در راستای گسترش فرهنگ قرآنی و انس بیشتر دانش‌آموزان با قرآن کریم بوده است که دومین محفل نورانی انس با قرآن در این ناحیه برگزار شد و مورد استقبال دانش‌آموزان قرار گرفت.

سیدجاسم موسوی از قاریان ممتاز استان و کشور در این محفل قرآنی تلاوت قرآن را برعهده داشت. ناصر دغاغله قاری بین‌المللی قرآن خوزستان نیز در این محفل به ابتهال‌خوانی پرداخت.

قرائت مطلبی در خصوص انس با قرآن توسط یکی از دانش‌آموزان آموزشگاه از دیگر برنامه‌های این محفل بود. در پایان این مراسم از برگزیدگان مسابقات قرآن، نماز و عترت آموزشگاه که سال گذشته رتبه‌های کشوری، استانی و منطقه‌ای را کسب نمودند تجلیل شد.

یادآوری می‌شود که این محفل انس با قرآن عصر دیروز 19 آبان در دبیرستان دخترانه شاهد رضوان برگزار شد.

captcha