کد خبر: 1472239
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۷
با معرفی برگزیدگان؛

دومین جشنواره ملی «افسران جوان جنگ نرم» به کار خود پایان داد

گروه هنر: مراسم اختتامیه دومین جشنواره ملی «افسران جوان جنگ نرم» ظهر امروز، 20 آبان در سالن همایش‌های دانشگاه آزاد اسلامی زنجان برگزار شده و برگزیدگان رشته‌های مختلف آن تجلیل شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، محمد‌ودود حیدری، رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور ظهر امروز، 20 آبان در مراسم اختتامیه دومین جشنواره ملی «افسران جوان جنگ نرم» که در سالن همایش‌های دانشگاه آزاد اسلامی زنجان برگزار شد، با اشاره به این‌که عرصه جنگ نرم به اندازه‌ای اهمیت دارد که مقام معظم رهبری مثال جنگ سخت را برای آن می‌زنند، گفت: نباید از اهمیت این فضای جنگ نرم غافل شویم.
وی افزود: بر خلاف باور برخی از مردم که عقیده دارند فضای جنگ نرم در کشور وجود ندارد، این فضا جدی‌تر از گذشته نیز شده و آسیب‌های آن کمتر از جنگ سخت ولی وسیع‌تر است.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور با بیان این‌که امام خمینی(ره) در ادبیات رایج فرهنگ سیاسی کشور همواره جلوتر از بقیه بود، ابراز کرد: تأسیس بسیج دانشجویی به دستور ایشان سه ماه پس از پایان جنگ تحمیلی، نشان از پیش‌بینی ایشان از ایجاد جنگ نرم در دل دانشگاه‌های کشور دارد.

اقدام و عمل افسران جوان جنگ نرم باید مبتنی بر گفتمان غنی انقلاب اسلامی باشد
حیدری تصریح کرد: به کار بردن ترکیب «افسران جوان» برای دانشجویان از سوی مقام معظم رهبری، نشان از قدرت تشخیص این افراد داشته و آنان را در رده‌ای بالاتر از سربازان معرفی می‌کند. از این‌رو اقدام و عمل افسران جوان جنگ نرم باید مبتنی بر گفتمان غنی انقلاب اسلامی باشد.
وی با اشاره به این‌که افسران جوان در صحنه عملیات جنگ نرم ممکن است خطا نیز بکنند، اظهار کرد: این در حالی است که برای آنان که خطا کرده‌اند، دادگاه صحرایی تشکیل نمی‌شود، بلکه پشت خط به آنان تذکر داده می‌شود.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: صحنه امروز جنگ علیه کشورهای اسلامی، عرصه دفاع از منافع دینی و سرمایه‌های ارزشی و انقلابی است.
در ادامه این مراسم، یدالله رجایی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان با اشاره به برگزاری دومین جشنواره ملی «افسران جوان جنگ نرم» به میزبانی زنجان، ابراز کرد: بسیج دانشجویی استان زنجان در سال‌های اخیر فعالیت‌های قابل تحسینی در عرصه مبارزه با تاکتیک‌های نرم دشمن داشته است.
وی افزود: این جشنواره با هدف پی‌گیری منویات مقام معظم رهبری در حوزه مقابله با جنگ نرم دشمن، تشویق افسران جوان جنگ نرم و حمایت از فعالان این عرصه، شناسایی الگوهای موفق بسیج در حوزه فضای مجازی و ایجاد شور و نشاط بین دانشجویان فعال در فضای مجازی، برگزار می‌شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان با اشاره به این‌که بیش از 300 اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود، اظهار کرد: وبلاگ، وب‌سایت، پویانمایی، فیلم کوتاه و مستند، رشته‌های اصلی ای جشنواره محسوب می‌شدند.
به گزارش ایکنا، برگزیدگان بخش‌های مختلف دومین جشنواره ملی «افسران جوان جنگ نرم» به شرح ذیل تقدیر شدند:
سید‌سجاد موسوی، از دانشگاه سوره در رشته فیلم کوتاه، میثم طاهری از دانشگاه آزاد شاهرود در رشته طراحی وب‌سایت، غلامرضا تروان از مرکز علمی ـ کاربردی جهاد‌دانشگاهی زنجان در رشته انیمیشن و رحمان حیدری از پیام نور همدان، سید‌مصطفی صادقی از دانشگاه خزر مازندران، زهرا پیری از دانشگاه آزاد بیجار، موسی‌الرضا حیدری از دانشگاه آزاد قوچان، سعید‌ رجب‌زاده از علوم پزشکی کاشان، ابراهیم معصومی از پیام نور ملکان و فهیمه عباسی از پیام نور بوشهر در رشته وبلاگ‌نویسی.

captcha