مجید قدمی، رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور طی بازدید از غرفه خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) در بیستمین نمایشگاه بینالمللی خبرگزاریها و مطبوعات با اشاره به فعالیت کمیسیون آموزش عمومی قرآن با مسئولیت وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: به دنبال آن هستیم که بتوانیم برنامه خوبی را در حوزه آموزش عمومی قرآن برای دانشآموزان استثنایی ارائه کنیم تا بتوانیم از اعتبارات این حوزه نیز برای دانشآموزان استثنایی استفاده کنیم.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزود: در صورتی که بتوانیم از اعتبارات اختصاص یافته توسط کمیسیون آموزش عمومی قرآن استفاده کنیم، میتوانیم از این اعتبارات برای خرید تجهیزات قرآنی مورد نیاز برای دانشآموزان نابینا استفاده کنیم و همچنین برای دانشآموزان کمتوان ذهنی میتوانیم کتابهای سادهای را منتشر کنیم که با ارائه آیات ساده قرآن دانشآموزان کمتوان را در حد توان هوشی با قرآن آشنا کنیم.
وی درباره برنامه سازمان آموزش و پرورش استثنایی برای آموزش قرآن به دانشآموزان استثنایی در دوره پیشرو گفت: به نظر میرسد اگر بتوانیم دانشآموزان استثنایی را با معنویات آشنا کنیم هم برای خودشان خوب است هم برای خانوادههایشان؛ نابینایان هر چه بتوانند با این دریای علم و دانش و معرفت ارتباط بگیرند آن محدودیتهایی که دارند را به فراموشی میسپارند و هر چه که میبینند خیر است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه اگر دانشآموزان استثنایی به معنویات نزدیک شوند توانمندیهای خود را بیشتر نشان میدهند، گفت: نابینایان اگرچه قوه بینایی را به هر دلیلی ندارند اما تقویت حافظه آنها تعجب افراد سالم را نیز برمیانگیزاند و این یک فرصت است که باید از این فرصت در زمینه پرورش قرآنی بچهها کار کنیم.
وی ادامه داد: یکی از برنامههایی که در حوزه جدید مسئولیتی روی آن سرمایهگذاری میکنم این است که به فراخور حال مخاطبان نابینا، ناشنوا، کمتوان و ... سعی کنیم محتویات دینی را آماده کرده و در فعالیتهای فرهنگی تقویت کنیم تا مردم ببیند که این بچههای استثنایی هم میتوانند در زمینههای مختلف موفق باشند.
قدمی با بیان اینکه بودجههای سازمان آموزش و پرورش استثنایی در اختیار استانها استاد، اظهار کرد: اما از بودجههای متمرکز نزدیک به یک میلیارد برای آموزش قرآن به دانشآموزان استثنایی میگذاریم.