کد خبر: 1472420
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۵
قربان گفت:

ترس دشمنان اسلام از فرهنگ عاشورا و انتظار نشئت می‌گیرد

گروه جهاد و حماسه: معاون برنامه‌ریزی و اداری مالی سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس با اشاره به اینکه عاشورا درس آزادگی، مقاومت و ظلم‌ستیزی می‌آموزد، اظهار کرد: ترس دشمنان اسلام از فرهنگ عاشورا و انتظار است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به نقل از روابط عمومی سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس، فاطمه قربان، معاون برنامه‌ریزی و اداری مالی سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس در جمع فرهنگیان و دانش‌آموزان مقطع متوسطه آموزشگاه شهید هاجر، ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری سیدالشهدا و یارانش اظهار کرد: عاشورا درس بندگی و گذشتن از همه چیز در راه رضای خدا و برای خدا است.
قربان ادامه داد: اگر مروری بر تاریخ اسلام و ایران داشته باشیم پرواضح است که ولایتمداری مسلمانان و ایمان آنها به جهاد و شهادت پیروزی‌های بی‌بدیلی را در پی داشته است.
وی توکل به خدا، تبعیت‌پذیری از حضرت امام خمینی(ره) و اتحاد مردم را سه عامل مهمی معرفی کرد که موجب پیروزی انقلاب شکوهمند ایران اسلامی و رزمندگان در دوران دفاع مقدس شد.
قربان تصریح کرد: فراموش نکنیم که در هر برهه‌ای از زمان، دشمن در تلاش است به اهدافش برسد بنابراین وقتی دید از طریق جنگ تحمیلی نمی‌تواند به مقاصدش برسد، می‌خواهد از طریق جنگ نرم اهدافش را عملیاتی کند. لذا بر ماست که با بصیرت افزایی هر چه تمام‌تر در برابر تهدیدات جنگ نرم هوشمندانه عمل کنیم.
معاون برنامه‌ریزی و اداری سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس با بیان اینکه مقام معظم رهبری امسال را سال اقتصاد و فرهنگ نامگذاری فرمودند بر اهمیت فرهنگ تأکید کرد و گفت: قوام یک کشور به فرهنگ آن کشور بستگی دارد و ملیت یک ملت به فرهنگ آن ملت برمی‌گردد.
قربان با بیان این مطلب ادامه داد: اگر بتوانیم فرهنگ کشورمان را با پایه‌های مستحکم و قوی و نهادهای صحیحی که کارایی لازم را داشته باشد پشتیبانی و تقویت کنیم، کار کشور پیش خواهد رفت و در سایر زمینه‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی و ... هم می‌توانیم پیشرفت کرده و به اهداف برسیم.
این مقام مسئول افزود: انقلاب یک فرصت طلایی در اختیار ملت ایران گذاشت و موجب شد مشکلات فرهنگی کشورمان را اصلاح کنیم؛ بنابراین باید مراقب باشیم در جنگ نرمی که  دشمن از طریق ماهواره ها و فضای سایبری به منظور ایجاد شبهه  راه انداخته است، ارزش‌ها کمرنگ نشود و ضدارزش‌ها به عنوان ارزش جلوه داده نشود.
وی افزود: باید به خاطر داشته باشیم الگوی ما ائمه معصومین(ع) هستند که دین خدا را اقامه می‌کنند، لذا باید مراقب باشیم هیچ فرهنگ دیگری جایگزین فرهنگ اسلام اصیل نشود و هیچ الگوی دیگری را نپذیریم.
قربان با بیان اینکه دشمن درصدد است که باعث جدایی  مردم از نظام  شوند اظهار کرد: دشمن  برای تحقق این اهداف سعی می‌کند از ابزارهایی چون جدایی جوانان از ایمان و تمدن، ترویج دنیاطلبی و سبک زندگی غیراسلامی، تحقیر جریان انقلابی، تضعیف وحدت ملی و  تهمت بازگشت از آرمان‌های انقلاب بهره ببرد.
وی با اشاره به این ترفند دشمن تأکید کرد: شما جوانان باید سعی کنید با پایبندی به اخلاق اسلامی در جهت رضای خداوند متعال گام بردارید و در همه لحظات خدا را ناظر به اعمال خود ببینید و یقین داشته باشید همانطور که امام خمینی(ره) فرمودند که «عالم محضر خداست در محضر خدا معصیت نکنید.» بنابراین باید ارزش‌های اسلامی را در وجودتان نهادینه کنید و با تبعیت از ولایت مطلقه فقیه مقام معظم رهبری راه را گم نکنید.
قربان خاطرنشان کرد: اگر ارزش‌های اسلامی نهادینه شود ما می‌توانیم به استقلال فرهنگی که منشأ همه پیشرفت‌ها در عرصه‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی و .... است برسیم.
معاون برنامه‌ریزی و اداری مالی سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس، در ادامه به  رشادت‌های زنان ایران اسلامی در مبارزات جنبش تنباکو، مشروطه، کشف حجاب، انقلاب اسلامی دفاع مقدس اشاره و اظهار کرد: نقش بی‌بدیل زن مسلمان ایرانی در طول تاریخ بسیار حائز اهمیت بوده است و می‌توانند الگوهای موثری برای شما دختران امروزمان باشند.
وی با اشاره به فرمایش امام(ره) که فرمودند حضور زنان در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی نه تنها لازم، بلکه واجب و ضروری است» افزود: زنان در طول دوران دفاع مقدس با حمایت عاطفی به رزمندگان روحیه دادند و در تهیه و تدارک اجناس مورد نیاز رزمندگان نقش پشتیبانی از جبهه‌ها را انجام می‌دادند و در مناطق مرزی هم اگر لازم می‌شد نقش رزمی ایفا می‌کردند.
قربان یادآور شد: انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با نگاه متعالی خود افق جدیدی از نگاه به مقوله زن و حقوق او و مشارکت همه جانبه زنان را  فراروی جهانیان قرار داده است؛ در این نگاه که  مبتنی بر عزت و کرامت است خداوند برای زن و ابعاد وجود او در حوزه‌های مختلف فردی، خانوادگی و اجتماعی ارزش قائل بوده است و این دیدگاه متعادل می‌تواند دست‌مایه رشد و توسعه مشارکت زنان قرار گیرد.
قربان به هویت و شخصیت زن مسلمان ایرانی اشاره کرد و گفت: زنان هویت انسانی خود را در پرتو فضای جنگ قابل حضور و اثبات یافتند و روحیه قناعت و سادگی و مسئولیت‌پذیری به عنوان زیباترین جلوه‌های زندگی زن اصیل مسلمان در دوران دفاع مقدس تجلی یافت و با درک صحیح و آگاهانه از وضعیت نابسامان تحریم اقتصادی با دوری از اسراف و تجمل‌گرایی و مدپرستی، جلوه دیگری از صبر و استقامت و ساده‌زیستی و از خودگذشتگی را به نمایش گذاشتند و چه زیبا مقام معظم رهبری فرمودند که زن مسلمان ایرانی تاریخ جدیدی را پیش چشم زنان جهان گشود.
وی ابراز امیدواری کرد که با الگوگیری از زنان اصیل ایرانی، الگویی از زن شایسته را به جهانیان عرضه کنیم تا بدانند زنان و دختران ایرانی که الگویی چون حضرت فاطمه(س) و حضرت زینب(س) را دارند، نمی‌توانند صرفاً ابزار تبلیغاتی باشند، بلکه محور اصلی تربیت هستند؛ همان گونه که امام خمینی(ره) فرمودند «از دامن زن مرد به معراج می‌رود.»

captcha