کد خبر: 1472514
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۴
کارشناس اقامه نماز آموزش و پرورش خمین:

نهادینه‌شدن قرآن در مدارس، ضریب خطای دانش‌آموزان را کاهش می‌دهد

گروه فعالیت‌های قرآنی: بیات با اشاره به اینکه نهادینه شدن قرآن در دانش‌آموزان ضریب خطای آنان را کاهش می‌دهد، افزود: مربیان قرآنی کسانی هستند که به مدارج عالی انسانیت دست یافته‌‌اند و می‌توانند کاروان انسانیت را به مقصد نهایی برسانند.

قرآن خواندن دانش‌آموزان

محمد بیات، کارشناس اقامه نماز و فعالیت‌های اجتماعی آموزش و پرورش خمین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: نهادینه شدن قرآن در دانش‌آموزان ضریب خطای آنان را کاهش می‌دهد.

وی افزود: در مسیر تربیت انسان‌ها به کسانی می‌توان اعتماد کرد که تحت تربیت رب‌العالمین باشند و مربیان قرآنی نیز کسانی هستند که به مدارج عالی انسانیت رسیده‌اند و می‌توانند کاروان انسانیت را به مقصد نهایی برسانند.

بیات ادامه داد: یک دارالقرآن و دو مدرسه قرآنی 15 خرداد ویژه پسران و تهذیب ویژه دختران در مقطع ابتدایی با حضور بیش از 400 دانش آموز در خمین فعال هستند.

وی گفت: آموزش و پرورش خمین توانسته است چهار مقام کشوری و 25 مقام استانی را در در رشته‌های حفظ، قرائت، انشای نماز، احکام، صحیفه سجادیه و تفسیر کسب کند.

این مقام مسئول با اشاره به اهمیت قرآن‌آموزی، اظهار کرد: مدارس قرآنی می‌تواند اوقات فراغت کودکان و نوجوانان را به نحو احسن پر کرده و دید علمی به فعالیت‌های آنها دهد و با آموزش صحیح تجوید، مفاهیم و تفسیر قرآن و تشویق و ترغیب قرآن‌آموزان کودک می‌توان در مسیر فضاسازی قرآنی بهتر و بیشتر فعالیت کرد.

وی با بیان اینکه این مدارس مورد استقبال خانواده‌ها قرار گرفته است، ادامه داد: اگر افراد جامعه از دوران کودکی با قرآن مانوس شوند در سنین بزرگسالی از بسیاری آسیب‌های اخلاقی و اجتماعی مصون خواهند ماند.

بیات با بیان اینکه قرآن برهان است، افزود: اگر نوجوانان بیشتر با آیات و مفاهیم قرآن آشنا شوند، از این معجزه جاویدان پیامبر(ص) برای استدلال و پاسخگویی به سؤالات و مشکلات مختلف این گروه سنی می‌توان بهره گرفت.

این مقام مسئول در پایان، اظهار کرد: اگر اعتبارات کافی به مدارس قرآنی اختصاص یابد، برنامه‌ریزان و مربیان این مدارس می‌توانند فعالیت‌های بیشتر و اثربخش‌تری را انجام دهند.

captcha