کد خبر: 1472989
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۲
اختتامیه بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها/1

انتظامی: اخلاق حرفه‌ای متغیر بحرانی فضای رسانه‌‌ای کشور است

گروه جامعه: معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اختتامیه نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها گفت: رسانه‌ها باید آزادی مسئولانه را سرلوحه کار خود قرار دهند؛ شاید متغیر بحرانی رسانه‌‌ای کشور، اخلاق حرفه‌ای و فعالیت توأم با رسانه باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، آئین پایانی بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها، عصر امروز پنجشنبه 23 آبان ماه با حضور سرافراز، رئیس سازمان صداوسیما در مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد.
حسین انتظامی، معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها اظهار کرد: این دوره از نمایشگاه تا ساعاتی دیگر با تلاش عزیزان و همکاران رسانه‌ای به پایان می‌رسد. همایش بزرگ رسانه‌ای که مربوط به خود آنها بود و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صرفا هماهنگ‌کننده بود.
وی افزود: قریب به 600 غرفه در ایام برگزاری نمایشگاه فعال بودند که بخش عمده‌ای از رسانه‌ها بودند. همچنین دو بخش در کنار نمایشگاه بود که می‌توان به بخش روابط‌عمومی‌ها و کسب و کار اشاره کرد.
معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: در این دوره از نمایشگاه شاهد استقبال خوبی از سوی مسئولان و مخاطبان بودیم. همچنین نمایشگاه فرصتی شد تا از زحمات عناصر خدمت‌گذارفرهنگ تقدیر کنیم.
وی بیان کرد: آئین پایانی بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها دو دستور کار دارد که می‌توان به قدردانی از زحمات غرفه‌ها و همکاران‌ رسانه‌ای بر اساس شاخص‌های اعلام شده و تشکر از شورای هماهنگی تشکل‌های مدیریتی رسانه‌ها اشاره کرد.
انتظامی اظهار کرد: امیدواریم حضور شورای هماهنگی تشکل‌های مدیریتی رسانه‌ها در این دوره از نمایشگاه مقدمه‌ای شود تا سال ‌آینده نمایشگاه به طور کامل توسط صنوف مطبوعاتی برگزار شود و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تنها مسئولیت پشتیبانی از آنها را برعهده داشته باشد.
وی انتخاب سرافراز به عنوان رئیس سازمان صداوسیما را تدبیر مقام معظم رهبری عنوان کرد و گفت: این انتخاب یک پیام مدیریتی در بر دارد مبنی بر اینکه رئیسی از داخل سازمان و قدیمی‌ترین معاونان سازمان انتخاب شد. همچنین اولین حضور رسمی وی پس از انتصاب ریاست سازمان صداوسیما، در اختتامیه این نمایشگاه پیام نمادین دارد که می‌توان به جایگاه رسانه ملی و جنبه حمایتی نسبت به سایر رسانه‌ها و مطبوعات اشاره کرد.
معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به حوزه زبان و ادبیات فارسی اظهار کرد: زبان و ادبیات فارسی عنصر هویت‌بخش و امنیت‌آفرین برای ماست و اگر نسبت به آن بی‌توجهی کنیم به سرنوشت برخی از کشورهای همسایه مبتلا خواهیم شد؛ بنابراین رسانه‌ها نقش مؤثر در ساخت زبانی مردم دارند.
وی بیان کرد: در دوره گذشته به همت فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی و آقای حدادعادل، شورایی تشکیل شد و در آن شورا تصمیم برآن شد تا به صورت سالانه جایزه فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی به رسانه‌هایی که نسبت به این امر مهم توجه دارند، اهدا شود. رعایت موارد نگارشی، دستوری و ویرایشی از شاخص‌های این جایزه سالانه به شمار می‌رود.
انتظامی اظهار کرد: در آئین پایانی این دوره از نمایشگاه مطبوعات جایزه فرهنگستان اهدا خواهد شد.
وی افزود: رسانه‌ها باید آزادی مسئولانه را سرلوحه کار خود قرار دهند شاید متغیر بحرانی رسانه‌‌ای کشور، اخلاق حرفه‌ای و فعالیت توأم با رسانه باشد.

captcha