کد خبر: 1474050
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۸
عباسی خبر داد:

تدوین مقیاس سنجش سلامت معنوی/ کنگره ملی سلامت معنوی 3 روزه شد

گروه سلامت: دبیر اجرایی دومین همایش ملی سلامت معنوی گفت: مقیاس سنجش سلامت معنوی با توجه به ارزش‌های حاکم بر جامعه ایرانی و اسلامی از سوی فرهنگستان علوم پزشکی تعریف و در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است.

محمود عباسی، دبیر اجرایی دومین همایش ملی سلامت معنوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به برگزاری دومین همایش ملی سلامت معنوی، عنوان کرد: این همایش از 12  آذرماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می‌شود که با توجه به استقبال چشم‌گیر فعالان این حوزه، مقرر شده است تا زمان این کنگره با یک روز افزایش به مدت سه روز برگزار شود.
رئیس مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی سلامت معنوی و آموزش و پژوهش پزشکی، سلامت معنوی و تکامل دوران اولیه کودکی، سلامت معنوی و سبک زندگی اسلامی- ایرانی و سلامت معنوی و مراقبت‌های بهداشتی و درمانی را به عنوان محورهای این دوره از کنگره معرفی کرد.
دبیر گروه سلامت معنوی فرهنگستان علوم پزشکی افزود: با توجه به نوع و میزان مقالات واصله و نتایج طرح‌ها و فعالیت‌های پژوهشی، مقرر شده است تا همایش سه روزه سلامت معنوی در قالب چهار پانل تخصصی براساس محورهای همایش و دو سمپوزیوم علمی با عناوین: «مقیاس سلامت معنوی» و «سلامت معنوی و نشاط اجتماعی» برگزار شود.
وی خاطرنشان کرد: همایش سه روزه سلامت معنوی دارای امتیاز فرهنگی و حداکثر امتیاز بازآموزی برای مشمولان آموزش مداوم پزشکی است و در این همایش از چهار جلد کتاب جدید گروه سلامت معنوی فرهنگستان علوم پزشکی در زمینه‌‌های «سلامت معنوی؛ چیستی، چرایی و چگونگی»، «سلامت معنوی دربرنامه‌های نظام سلامت»، «سلامت معنوی در عرفان اسلامی» و «سلامت معنوی در ادیان ابراهیمی» رونمایی می‌شود.
عباسی با تاکید بر اینکه در این همایش زمینه همگرایی بین علما، فقها، پزشکان، حقوقدانان و اخلاقیون فراهم است، ادامه داد: این همایش به خوبی می‌تواند تاثیر خاص خود را در جامعه داشته باشد و حساسیت و دغدغه فکری نظام سلامت را پاسخ دهد.
دبیر اجرایی دومین همایش ملی سلامت معنوی با تاکید بر اینکه مقیاس سنجش سلامت معنوی از سوی فرهنگستان علوم پزشکی تعریف و در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است، تصریح کرد: این مقیاس ابزاری برای سنجش سلامت معنوی با توجه به ارزش‌های حاکم بر جامعه ایرانی و اسلامی است.
وی با بیان اینکه مقیاس سنجش سلامت معنوی ابزار مناسبی برای محققان و پژوهشگران حوزه سلامت معنوی است، ادامه داد: پرسشنامه مقیاس سلامت معنوی در قالب یک مقاله علمی و پژوهشی در ویژه ‌نامه سلامت معنوی فصلنامه علمی و پژوهشی اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی چاپ و منتشر شده است.
رئیس مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی با تاکید بر اینکه براساس این ابزار می‌توان معیار سلامت معنوی افراد را بسنجیم، اضافه کرد: طبق برنامه ریزی صورت گرفته در سال‌های آینده این همایش به صورت بین‌المللی برگزار خواهد شد.

captcha