کد خبر: 1474120
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۳
سردار انصاری خبر داد:

کتاب ۳۲ جلدی «فرهنگ اعلام» به چاپ می‌رسد

گروه اجتماعی: قائم‌مقام رئیس بنیاد شهید از چاپ کتاب «فرهنگ اعلام» خبر داد و اظهار کرد: فرهنگ اعلام کتابی است ۳۲ جلدی که مشخصات سجلی همه شهدای استان‌ها به همراه عکس و محل شهادت در آن احصا می‌شود.

سردار حسین انصاری، قائم‌مقام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، از چاپ کتاب «فرهنگ اعلام» خبر داد و اظهار کرد: فرهنگ اعلام کتابی است 32 جلدی که مشخصات سجلی همه شهدای استان‌ها به همراه عکس و محل شهادت در آن احصا می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون 12 جلد این مجموعه کتاب به چاپ رسیده است، از چاپ کتاب 500 جلدی وصیتنامه‌های شهدا خبر داد و افزود:نسل‌های آینده باید با شهدای تاریخ خودشان آشنا شوند و قهرمانان جنگشان را بشناسند.

قائم‌مقام رئیس بنیاد شهید در ادامه به پرداخت مطالبات ایثارگران در سال 93 اشاره کرد و گفت: از اول مهرماه امسال، پرداخت کلیه مطالبات مربوط به ایثارگران، آزادگان، جانبازان و خانواده‌های شهدا از سال 86 تا پایان سال 90 که حدود هزار و 700 میلیارد تومان بود، محقق شده است.

سردار انصاری به وضعیت ساماندهی و مناسب‌سازی گلزارهای مطهر شهدا در کشور اشاره و تصریح کرد: گلزارهای شهدا که محل رجوع خانواده‌های شاهد و ایثارگر، اقشار مختلف مردم و نسل حاضر است که می‌خواهند با قهرمانان دفاع مقدس آشنا شوند؛ لذا ساماندهی و مناسب‌سازی گلزارها وظیفه بنیاد شهید است.

وی با بیان اینکه حدود 19 هزار گلزار شهدا در سراسر کشور داریم، متذکر شد: از 10 سال پیش کار ساماندهی را آغاز کردیم و این کار طی سال‌های اخیر شدت گرفته؛ اکنون نزدیک به 65 درصد گلزارهای شهدا در سطح کشور ساماندهی شده و به اتمام رسیده است و 35 درصد باقی مانده بستگی به میزان اعتبارات دارد؛ البته استان گیلان پیشرفت 98 درصدی داشته که جای تقدیر دارد.

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یکی از مهمترین برنامه‌های بنیاد شهید است

قائم‌مقام رئیس بنیاد شهید ساماندهی و مناسب‌سازی گلزارهای شهدا را یک کار فرهنگی دانست و خاطرنشان کرد: این کار مهندسی و فیزیکی نیست، زیرا می‌خواهیم گلزارهایی را که نماد مقاومت و پرچم ایثار و شهادت هستند را به نسل‌های آینده معرفی کنیم؛ نسل حاضر هم دفاع مقدس را دیده و هم قهرمانان آن را می‌شناسد، اما نسل‌های بعد باید با رشادت‌های شهدا آشنا شوند.

وی زیر پوشش بیمه‌ سلامت قرار دادن ایثارگران، راه‌اندازی صندوق سلامت و تامین هزینه‌های درمانی بالاتر از تعرفه‌های بیمه، ایجاد مراکز ورزشی، توانبخشی و فرهنگی ویژه ایثارگران به منظور افزایش سلامتی و کاهش هزینه‌های درمانی آنان و توسعه طب سالمندی جهت افزایش طول عمر والدین شهدا را از جمله فعالیت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه درمان و سلامت جامعه ایثارگری عنوان کرد. 

سردار انصاری ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را یکی از مهمترین برنامه‌های بنیاد شهید دانست و یادآور شد: رشادت‌ها و قهرمانی‌های شهدا در دوران دفاع مقدس به تبعیت از امامشان خلق شد؛ لذا این رشادت‌ها باید با پایش و پالایش و ترویج از گزند فراموشی، تخریف و تخریب در امان بماند و نگذاریم ناخالصی وارد این فرهنگ ناب گردد.

وی فرهنگ رزمندگان در دفاع مقدس را همان فرهنگ ایثار و شهادت عاشورا خواند و ابراز کرد: شهدا و رزمندگان احیاگر فرهنگ عاشورایی هستند و لذا بر ماست با فعالیت‌های ترویجی این فرهنگ را به یادگار بگذاریم.

captcha